סופ"ש של פורום מאוחד ומתוק

Oyster Girl

New member
סופ"ש של פורום מאוחד ומתוק ../images/Emo210.gif ../images/Emo54.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
אמן השבוע:
שיר השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה ): שבת שלום

tali44

New member
עונה!!../images/Emo182.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: פורים, חופש, מהשכבה שלי (יב') - עשינו הצגת חיקוי מורים - המסורת של פורים, ראיתי את אחיינית שלי אחרי כמה שבועות והיא ממש התייפתה!!
, יומולדת 18 לחברה טובה, וכמובן... העובדה שאני מנהלת את הפורום של השחקן!!
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: היו לנו מלא דפקטים טכניים בהצגה בגלל האולם המזורגג הזה.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: בגרות בספורט, להגיש פרויקט באנגלית ולהגיש עבודת ביוטופ. :S סרט השבוע: "היומן". ספר השבוע: לצערי אין לי זמן לקרוא בתקופה הארחונה. אמן השבוע: שיר השבוע: If you seek Amy. המלצת השבוע: תשתו קולה ויהיה טוב! ציטוט השבוע: אמא אמרה לי - "תאכלי תפוזים, אולי זה יעזור לך..." אתר השבוע:
תמונת השבוע: אני מחופשת ללפרקונית (=שדונית יער שובבה)
אחר (או: מסר חשוב לאומה ): גם כשאתם רואים את הסרט היומן בפעם הרביעית - ממחטות חווה!

theEscapist

New member
התחפושת ממש חמודה../images/Emo9.gif

וביוטופ זה רע, ליבי איתך. (אבל ביולוגיה זה נפלא, עם מורה טוב:) )

adi dion

New member
טלייייי

באמת ראיתי את התמונות ושכחתי להגיב.. זה יצא ממש ממש יפה וחמוד!!

theEscapist

New member
וואו, אחת התמונות הכי יפות שלו שיצא לי לראות!

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: פורים היה כיף
היה נחמד לפגוש את שיר, חזרתי לבצפר ואני אוהבת את האנשים פה. הצלחתי לסחוט מהמורה שלי למת' מחמאה היום. הא!
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: הבני ***** האלה בפנימיה החליטו משום מה לקחת את מהבנות של החדר שלי ולצרף לחדר אחר לחלוטין, שנוצר כתוצאה מפירוק והרכבה של כמה חדרים. בכינו אתמול המון. זה ממש נורא=\ זה לא שהיא עוזבת את הפנימיה, אבל יהיה כ"כ עצוב בלעדיה בחדר משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מבחנים. שובידובידו היי. אבל בסופ"ש אני עם המשפחה באילת! וביום רביעי יש לשכבה שלי טיול נושא בי-ם, ואני וחברה שלי עוד צריכות לסיים לארגן... אוי ואבוי ~לחץ~ סרט השבוע: מכיוון שהיום בערב אני מתכננת א. לראות פייט קלאב סופסוף, וב. לראות משהו מסופ"ש טים ברטון ביס (כי יש בבצפר
) הכל עוד פתוח... ספר השבוע: קראתי בבערך יום את "מומחית לאמנות המוות", ספר מגניב ממש, ויפה. ואני קוראת את "ספינות קסם". ואת making money ועוד איזה 3-4 ספרים...
אמן השבוע: לא יודעת=\ אולי קמלוט. שיר השבוע: אין לי שמץP: המלצת השבוע: אני מצטרפת להמלצות של שיר על "הרואים למרחק" (ורובין הוב בכללי). ציטוט השבוע: המורה לתנ"ך אתמול, לאחד התלמידים: "או, אני שמחה שאמרת את זה. זאת דוגמא ממש מצוינת- לאיך לא קוראים טקסט". וזה אחד מהדברים היותר עדינים שהיא אמרה. אישה בלי טאקט בשקל
אתר השבוע: הפורום, אני מניחה תמונת השבוע: - אחר (או: מסר חשוב לאומה ): אינטרנט בחדר זה אדיר

adi dion

New member
עונה!

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
אימון טניס היום (אחרי הרבה זמן שלא הייתי) עם חברה שלי שלא ראיתי הרבה זמן, ונבחרת הגברים של ישראל (טניס כמובן חחח) ניצחה את השבדים והראתה לאנטישמים האלה!!! דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
סתם היה משעמם
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
הדיוידי של דמדומים יוצא! (עדיין לא בארץ אבל העיקר שייצא כבר! חחח) סרט השבוע:
דמדומים, וסוויני טוד למרות שאני אראה אותו רק מחר בטלויזיה
ספר השבוע:
הספר הרביעי של דמדומים
אמן השבוע:
סלין דיון שיר השבוע:
יש הרבה
המלצת השבוע:
- ציטוט השבוע:
חחחחחחחחח יציאה של השדרן בטניס
אין לי כוח לספר את הרקע כי זאת תהייה מיני חפירה וגם ככה זה לא יעניין אתכם
אתר השבוע:
לייב ג'ורנל תמונת השבוע:
- אחר (או: מסר חשוב לאומה ):
אל תשכחו לראות מחר סוויני טוד!

Oyster Girl

New member
סופשבוע ../images/Emo54.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: מופע איחוד של איפה הילד ומופע מגניב של המידנייט פיקוקס
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: לא קרה משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מסיבת פורים בתחנת משטרה
וכמובן - ההופעה הראשונה של איפה הילד מול קהל פתוח
איזו התרגשות
! סרט השבוע: לצערי לא היה לי זמן לראות השבוע אבל בשבת שעברה ראיתי Watchmen והיה מגניב לאללה
ספר השבוע: לצערי גם אין.. אמן השבוע: איפה הילד
שיר השבוע: "מקום לצידך", שהוא ממש גלגלצי ולא מתאים לי, אבל הוא פשוט לא יוצא מהראש... המלצת השבוע: לכו להופעות של איפה הילד נו, גם ככה חפרתי... ציטוט השבוע: --- אתר השבוע: פייסבוק
? תמונת השבוע: חתולה המאממת של חברה אחר (או: מסר חשוב לאומה ): המספריים של אדוארד זה הסרט הכי טוב בעולם

למעלה