סופ"ש של ...
שירת ה
והנשמה

ה מוזה

New member
סופ"ש של ...../images/Emo79.gif שירת ה../images/Emo23.gif והנשמה

כל חיוך מתחיל בשיר - שיר של הלב כל אהבה מתחילה בשיר - דואט של נשמות כל מגע אוהב מתחיל בשיר - ריקוד של תווים כל אושר פנימי מתחיל בשיר - תזמורת של החושים ואת כל זה אנשי מכתב קסומים נפלאים ומיוחדים אני רוצה לאחל לכם לסופ"ש ולשאר ימות השנה ובגלל שהיום אני ילדת יומהולדת מותר לי לבחור שיר
ובחרתי את זה : זה כל הקסם מילים: נימרוד לב לחן: נימרוד לב דואט עם אורלי פרל מסתכלים עליי כל הזמן מה הם רוצים מה אכפת לי בעצם אומרים לי שאני חצי בן אדם והיא חצי משוגעת אבל זה כל הקסם. כשאני רואה אותך אני רואה את מה שבא לי לראות אותך. כמו שאת כשאת פורסת כנפיים אני צייר ואת זמרת ברים אדומה אני מוכן ואת רוקדת בתוך הנשמה ואין דבר יותר נכון מאותה הנשימה. כמה זמן אני חולמת בהקיץ משתדלת להציץ אבל אין כלום בעיניים גם מילים ארוכות כמו האוויר שאני נושפת כל הלילה נושמת ונושפת מתאדה לשמיים. כשאני רואה אותך אני רואה את מה שבא לי לראות אותך. שבת נהדרת ומיוחדת עם שיר חדש בלב ..

King of pain

New member
סליחה ...

אני יודע שזה לא פורום של שירים ... אבל פשוט לא יכולתי להתאפק , אז רק עוד אחד ... קטן ... לכבוד השבת ולכבוד ילדת המומולדת ... ודי ... אח"כ רק מכתבים ... מבטיח ... " ... מי ששר , מי ששיר בליבו נקשר , לא יאמר לי שאי אפשר לגלות , כשהדרך נגמרת , דרך אחרת . מי ששר , מי ששיר בליבו נקשר , לא יאמר לי שלא נשאר דבר נכל מה שעבר זה מכבר . מי ששר , מעביר את הזמן בכיף , עד הלילה הוא כבר עייף , ויישן כמו תינוק עד ששמש שב לו מאמש . מי ששר , ואפילו אם יזייף , אלוהים את ראשו לוטף , ואז , לרגע , מי ששר מאושר . מי ששר , לא אומר לעולם נואש , מאמין בליבו , וחש שהנה אהבה מתקרבת , באה לשבת . מי ששר , לא אומר לעולם נואש , מחכה למחר חדש , ועד מחר נשאר לעד יום אחד . מי ששר , מעביר את הזמן בכיף , עד הלילה הוא כבר עייף , וישן נפלא ... " זהו ... שיהיו לכולם סופשבוע מצויין , שבת שלום נפלאה ... ואל תפסיקו לשיר ...

למעלה