סופ"ש

red butterfly

New member
סופ"ש../images/Emo143.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- שיר השבוע לא של שרון- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

red butterfly

New member
../images/Emo143.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- פתח את ליבך שיר השבוע לא של שרון- הדורבנים-כל מה שרצית, הפסקול של Garden State משהו שעשה את השבוע- חזרות לקונצרט משהו שהרס את השבוע- הייתי חולה (עדיין קצת
), אנשים מעצבנים בילוי השבוע- אתמול בקניון בפתח תקווה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין ממש מה קניתם השבוע?- 2 חולצות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חזרות לקונצרט, לעבור את המבחנים (בהצלחה?), 11 חודשים עם חבר שלי
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

hodayoyo

New member
וגם חודש חדש../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- כמה אני אוהב שיר השבוע לא של שרון- ONCE של בלקפילד משהו שעשה את השבוע- יום חמישי בערב משהו שהרס את השבוע- היו יותר מדי
בילוי השבוע- יום רביעי, יצאנו כל הדירה למסעדה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ספר שכתבו שתי אמהות לילדים אוטיסטים שאני קוראת עכשיו. מה קניתם השבוע?- את הדיסק של אבטיפוס! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- רביעי-חמישי אמור להיות נחמד וגם שישי בעצם. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לשיר, שלא מתייאשת מהפורום

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שרון- מחר יקרה לי משהו טוב שיר השבוע לא של שרון- טוב בשבט הגיע חג לאילנות
משהו שעשה את השבוע- אה... שאלה טובה... לא זוכרת. משהו שהרס את השבוע- הייתי חולה
בילוי השבוע- שום דבר מיוחד סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "בתוספת צ'יפס"- סדרה נחמדה ביותר:) מה קניתם השבוע?- את הדיסק החדש של לירן נדל. רגע, בעצם זה היה שבוע שעבר. אחלה דיסק, בכל אופן. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אה... תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- סינגל, דיסק, משהו... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
להודיה שעוד לא קיבלה ממני את הדיסק שקניתי לה לפני חצי שנה בערך. (חצי שנה?! לא! אין מצב!)

למעלה