סופ"ש

סופ"ש../images/Emo151.gif

[שכחתי לפתוח אתמול
] מה אתם מתכננים לסופ"ש? חמישי: שישי: שבת: [*הדר מנסה בכל הכוח לא להפוך את הפורום הזה לפורום שעוסק רק בלימודים*
]

טוב,ואני יהיה ראשונה../images/Emo12.gif

חמישי: חזרתי מהטיול שנתי ב7,החזקתי כמה שעות ונרדמתי עד עכשיו. שישי: עכשיו עבודה עד הערב ככה,אח"כ בטח לפגוש מישהו. שבת: בבוקר אני מקווה לצאת לאנשהו,לסיים את השעורים לחופש במתמטיקה,בערב עבודהO:

Infinity AL

New member
חחחח../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

חמישי:עבר כבר, בעקרון אמורה ללמוד אבל פרשתי ואח"כ יצאתי עם חברות ובערב הלכתי לכמה סידורים שישי: היה בצפר, אחה"צ ללמוד לתיאוריה+נהיגה ובערב יומולדת של ידיד שלי שבת: לקום מאוחר
קצת ללמוד ובערב ללכת כרגיל לגלידה\פיצה

רייל

New member
טוב, אני מעאפנה אש, אבל לאור

הציונים האחרונים שלי אני נשארת בבית, משלימה שיעורים ולומדת למוסיקה וספרות. נמאס לי להכשל, יואו.

סופ"ש נעים! ../images/Emo103.gif

חמישי: בעיקר השלמתי שיעורים...
שישי: בצפר{נגמר!},כמה סידורים בבית,קיקבוקס ולנוח שבת:לסיים כל מיני שיעורים ועבודות לבצפר..ללמוד לפיזיקה
ואולי לעשות משהו בערב שיהיה לכולנו סופשבוע רגוע

Looking4CoolName

חמישי: יצאתי עם חברים עד 2 בלילה. שישי: בעז"ה הולכים למסיבת גיוס של חמישה חבר'ה שמתגייסים ביום ראשון. שבת: קם מאוחר, הולך לב"ע, רואה 24 בערב, לומד להיסטוריה. שבת שלום!

ליטול B

New member
../images/Emo10.gif סופ"ש מעפן ביותר

אי אפשר לצאת פה יורד גשם אז לא נשאר כלום רק לישון...

patito ƒeo

New member
D: ../images/Emo107.gif

חמישי: היה משחק של חיפה, היא ניצחה 3-1 וזה עשה לי את הסופשבוע
חוצמזה לא עשיתי כלום. שישי: הייתי בעפולה, בערב אולי אני אסע לחברה שלי שבת: לעשות ת'עבודה בספרות :O .

Blue Aura

New member
../images/Emo26.gif שלי. ../images/Emo152.gif ../images/Emo189.gif

חמישי - היה כיף, שיחקנו ארץ עיר. P: שישי - על האש.
שבת - עוד לא יודעת.

אני..

שישי- יומולדת לחברה בנאפיס שבת [וראשון]- אני נוסעת לסופשבוע בת"א, ישנה אצל סבתא בראשל"צ וראשון בבוקר שופינג עם אמא בשנקין, סנטר, קינג ג'ורג' וכל אלה

תכנוני לשבת

ב"ה לצאת בלילה לקרוא עיתונים לקרוא כמה דפים חשובים מהיסטוריה לעומק.. יש מה לעשות.

../images/Emo215.gif

חמישי: סתם יום לימודים רגיל עד שלוש
ואז עם אמא בקניון לשטויות, וזהו. והיה לי לילה חרא אז אני קצת ממורמרת. שישי: קמתי באיזה חמש בבוקר מכאבי גב
וסתם היה נחמד בבית ספר ויש היום יומולדת לאבא |בלונים| אז בערב כנראה נחגוג לו ואני אולי נפגשת עם ידיד ואני צריכה ללמוד למחשבת. שבת: ללמוד למחשבת וללכת לצופים בערב

Black Balloon

New member
:)

חמישי: חברה באה אליי P: שישי: כלום. >< שבת: חברה תבוא לעזור לי עם מתמטיקה. >><< מרתק משו.

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo3.gif

חמישי: חזרתי מגדנ"ע. פףף שישי: טיול אופניים בקן
ואמן הופעה של סינרגיה. שבת: המממ אמן תחרות.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני =]

חמישי: הייתי אצל חברה עם עוד שני חברים אכלנו פיצה (כרגיל) וראינו סרט - ונרדמתי XDD שישי: להכתונן למתמטיקה, פיסכו' וסוציו' ובערב בטח להיפגש עם חברים שבת: נוסעת לסבא וסבתא =] סופ"ש מהנה לכולם

אממ..../images/Emo183.gif

חמישי:עבר
כלום חחח תיכננתי הרבה ושומדבר לא עשיתי שישי:אממ.. להספיק קצת שיעורים, בערב יש שבת חתן של בנדודה שבת:בית כנסת בבוקר[בגלל השבת חתן] ואז ארוחה אצל דודים ואז ללמוד למבחן בספרות
עעעעעעעעעע המבחן הראשון השנה.. נראה לי שחסר לי ה-מ-ו-ן חומר משנה שעברה

Conviction

New member
../images/Emo187.gif

חמישי: ישר מהביצפר הלכתי לעזריאלי עם חברות, ומשם הלכתי לבדי לדיזינגוף סנטר. שישי: לנוח ולישון. שבת: לנוח ולישון.

Yellow Tush

New member
../images/Emo61.gif

חמישי-חזרתי מלילה לבן בניצנים (דרך ביולוגיה חח..) וישנתי כל היום
שישי-ללכת לידיד להביא לו את המתנה ליומולדת (קנינו לו מצעים של בוב-ספוג) שבת-נוסעת בבוק למשפחה ובערב אולי נחגוג לחברה שלי יומולדת בנאפיס סוף שבוע נעים לכולם

dark dumb

New member
אווהוו לי יש סופ"ש עמוס!!

חמישי: לישון שישי: לישון שבת: לישון וקצת שיעורי בית

moshe present

New member
סופ"ש

חמישי-בצפר+מחול עד שש ואחר כך סתם בבית שישי-בצפר עד אחת עשרה וחצי ואחר כך ישנתי לי עד שש וווהו השלמת שעות שינה מהשבוע המעפן הזה. בלילה יוצאת-הופעה של ילד מהשכבה והלהקה שלו שבת-מקווה לקום מאוחר אחרת זה יתנקם בי כל השבוע. לסיים לקרוא ספר. אולייי ים סופ"ש רגוע =}

למעלה