סופ"ש

red butterfly

New member
סופ"ש../images/Emo182.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- שיר השבוע לא של שרון- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

red butterfly

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- אל תפסיקי לאהוב שיר השבוע לא של שרון- הדורבנים-כל מה שרצית, אריק ברמן-המתוקות האחרונות משהו שעשה את השבוע- שדחו לי את המבחן בפסיכולוגיה
משהו שהרס את השבוע- נכשל במועד ב' בסוציו, כמעט נכשל במתמטיקה, למידה למתכונת בספרות, חורף
בילוי השבוע- החומוס של ג'ינג'י ^^ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- היום יש את ה12 פרקים האחרונים של חברים! מה קניתם השבוע?- חומוס אצל ג'ינג'י משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להיפטר מהמתכונת בספרות! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין לי כוח לספרות כבר
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למי שרוצה

hodayoyo

New member
שבת שלום../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- בוקר טוב עולם שמתפקד על תקן רינגטון (יחד עם עוד כמה שירים של שרון) שיר השבוע לא של שרון- איך זה מרגיש, כנסיית השכל משהו שעשה את השבוע- יום חמישי- מפגש משהו שהרס את השבוע- עכשיו, להגיע הביתה וישר בעיות
בילוי השבוע- המפגש, יום ראשון סרט ויום רביעי סתם עזריאלי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- תזיזו ת'רגליים- סרט חמוד נורא! מה קניתם השבוע?- כל מיני דברים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לפגוש כל מיני אנשים, בתקווה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאחיין שלי שהסתפר ואני חייבת לראות אותו, אבל מהתמונה בפלאפון של אבא הוא נראה עכשיו כמו הילד האהוב שלי מהגן

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שרון- אל תפסיקי לאהוב שיר השבוע לא של שרון- יום חדש נפלא- אריק ברמן משהו שעשה את השבוע- לא זוכרת מה עשיתי השבוע, ברצינות משהו שהרס את השבוע- כנ"ל בילוי השבוע- כנ"ל סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סיימתי לקרוא ספר מוזר שלקח לי הרבה זמן מה קניתם השבוע?- MP3 חדש משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מתכננת לנסוע, נראה תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני רוצה לראות את הקליפ! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

למעלה