סופ"ש

סופ"ש ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של דנה -
שיר השבוע לא של דנה -
השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
מתכוונים להגיע לכיכר רבין לטקס יום הזיכרון <דנה מופיעה עם המון אומנים נוספים> -
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
עונההה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של דנה -אהבה(נדבקתי אליו מלא בחו"ל) שיר השבוע לא של דנה -מסתובבים איגי וקסמן
השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע-חו"ל
משהו שהרס את השבוע-יום חמישי ואממ שישי קצת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-נאדה
תמונה שבא לשים-לא בא
מתכוונים להגיע לכיכר רבין לטקס יום הזיכרון <דנה מופיעה עם המון אומנים נוספים> -לא תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אמממ...
לעדי חברה שלי כפרעליה שאני חולה עליה והיא החברה הכי חמודית שיש

לא זה לא יהיה השיר שלנו

שיר השבוע של דנה - לא שמעתי דנה בשבוע האחרון
שיר השבוע לא של דנה - רק הלב שכואב לך- אביב גפן השיר המאוס של השבוע- יו גוט דה לאב או משו כזה. ארג. שונאת אותו! משהו שעשה את השבוע- אמ... ההופעה ביממלח נראלי. משהו שהרס את השבוע- מתכונת בערבית מדוברת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין ממש. תמונה שבא לשים- אביב
מתכוונים להגיע לכיכר רבין לטקס יום הזיכרון <דנה מופיעה עם המון אומנים נוספים> -
כמו בכל שנה תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכולם.

עונה../images/Emo42.gif

שיר השבוע של דנה - חמימות חולפת וחרותי. שיר השבוע לא של דנה - בשבילך ועונות של אביב גפן. השיר המאוס של השבוע- ההוא של מיקה קרני. מעצבנת אותי בזמן האחרון. והגייבויז שכל שניה מופיעים בערוץ 24. והחדש ההוא של כלא 6. איף. משהו שעשה את השבוע- הפרק אתמול של חברים עם בראד פיט ולפניו שמוניקה הזמינה לצ'נדלר זונה היה פשוט כל כך מצחיק. שהתאפקתי לא לצחוק בקול רם ולהעיר את כל הבית
משהו שהרס את השבוע- שש. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- רוק עצמאות וסופרלנד
<חינם מה לא נלך?
> תמונה שבא לשים- נכון שהיא יפיפיה כאן?
מתכוונים להגיע לכיכר רבין לטקס יום הזיכרון <דנה מופיעה עם המון אומנים נוספים> - כנראה שאראה אותו מהבית. יאיר לפיד מנחה אותו
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- להילה <הילילי1> סתם כי היא מותק והיה לה יום הולדת.
לילה טוב

Tomer TR

New member
עונה ../images/Emo205.gif

שיר השבוע של דנה - אין שיר השבוע לא של דנה - אביתר בנאי - מתנות השיר המאוס של השבוע - השיר הזה של קובי פרץ ברדיו, לא זוכר איך הוא הולך (וטוב שכך
) משהו שעשה את השבוע - מפגש, אנשים, בר בכפר סבא, ולפני שעה סיימתי עם הסרט גמר סוף סוף. אחרי שבוע של קריעה משהו שהרס את השבוע - הקריעה עצמה (אבל כמו שאומרים הדרך חשובה יותר מהתוצאה) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - השידור של הסרטון שלי בטלוויזיה, השקט שאחרי העריכת סרט הגמר, להתקדם הלאה תמונה שבא לשים - אין לי מתכוונים להגיע לכיכר רבין לטקס יום הזיכרון <דנה מופיעה עם המון אומנים נוספים> - לא יודע עדיין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - הפרחים לצה"ל!
ולמילי, שהביאוני עד הלום

../images/Emo85.gif

שיר השבוע של דנה -לא שמעתי דנה..חח שיר השבוע לא של דנה -אבות ובנים-אביתר השיר המאוס של השבוע-מאוס?מחר משהו שעשה את השבוע-סיימתי מתמטיקה משהו שהרס את השבוע-המתכונת היןם אבל בקטנה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום תמונה שבא לשים- מתכוונים להגיע לכיכר רבין לטקס יום הזיכרון <דנה מופיעה עם המון אומנים נוספים> -לא שידוע לי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-דוסה שלי

../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

שיר השבוע של דנה - היום זה אנחנו שיר השבוע לא של דנה - הכל יהיה בסדר\לירז צ'רכי השיר המאוס של השבוע- איןןןן משהו שעשה את השבוע- הממ משהו שהרס את השבוע-שחזרנו ללמוד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבוד את המבחן באנגלית. תמונה שבא לשים- אין מתכוונים להגיע לכיכר רבין לטקס יום הזיכרון <דנה מופיעה עם המון אומנים נוספים> - לא תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם!

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif בוקרר../images/Emo42.gif

שיר השבוע של דנה - חמימות חולפת שיר השבוע לא של דנה - Evanescence- Whisper.mp3 השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- סתם חברה הודיעה לי משהו:] משהו שהרס את השבוע- שהתחיל השבוע
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מבחן בפיסיקה חח סתם תמונה שבא לשים- מתכוונים להגיע לכיכר רבין לטקס יום הזיכרון <דנה מופיעה עם המון אומנים נוספים> - יכולהיות תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

אז מה אם כבר אמצע שבוע..../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של דנה - אין שיר השבוע לא של דנה - יש הרבה..
השיר המאוס של השבוע - אין משהו שעשה את השבוע - גם אין
משהו שהרס את השבוע - החזרה לבצפר, בעיקר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לראות את דוד שלי
תמונה שבא לשים - מתכוונים להגיע לכיכר רבין לטקס יום הזיכרון <דנה מופיעה עם המון אומנים נוספים> - לא תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

עכשיו אני...

שיר השבוע של דנה
מחכה לו שיר השבוע לא של דנה
במילים אחרות - אביב גפן השיר המאוס של השבוע
"זה שיר אהבה פשוט, פשוט שיר אהבה" משהו שעשה את השבוע
שבוע זוועה. משהו שהרס את השבוע
מבחן היום בספרות :\ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא
יום העצמאות! [רוק"צ] תמונה שבא לשים
מתכוונים להגיע לכיכר רבין לטקס יום הזיכרון <דנה מופיעה עם המון אומנים נוספים>
לא יודעת תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו
למילי :) אוהבת אותך.
יומשובח לכולם :) אני נופר בת 17 עוד מעט. נעים [מאוד] להכיר.

למעלה