סופ"ש

A t z a

New member
סופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי- שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

B a m b o o k

New member
פקה פקה

שיר השבוע של שלומי- בעיות אישיות שיר השבוע לא של שלומי- יש כמה: התבלינים-אין סוף, ג'ירפות-747, רג'ינה ספקטור-music box
משהו שעשה את השבוע- התחלתי קורס צילום
והבאולינג אתמול היה משעשע במיוחד כשאני ומור ניצחנו!
משהו שהרס את השבוע- הפיגוע אתמול
בילוי השבוע- באולינג^^ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כל השבוע למדתי היסטוריה... אבל אני לא אמליץ על זה כי זה משעמם
מה קניתם השבוע?- כובע חתייייך עם פונפונים
ובדים לתחפושת שלי (שלגיה
) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של שלומי בבארקה!!!!!! שוב!!!!! איזה אושר!D:::::::: תמונה שבא לשים- קושקוש
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מור

שנינה11

New member
באלי../images/Emo3.gif

שיר השבוע של שלומי- מותק את אצלי בראש
שיר השבוע לא של שלומי-דומים-מורן גמליאל,פה מתחיל הכל-ארז דן,זה לא אותו דבר-עברי (פיי היה הרבה
)
משהו שעשה את השבוע-מממ.. הקיץ שנחת פתאום
ושאני גיבורה
וצהריים ומטה של היום הזה
משהו שהרס את השבוע-הבוקר של היום(רק הבוקר)
בילוי השבוע-לא היה משו מיוחד
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-השנים הטובות
מה קניתם השבוע?-תחפושת(בהמשך
)
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שהמבחן במתמטיקה יעבור ושיהיה טוב באמת
תמונה שבא לשים-פיטרטרטר
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני מתחפשת לפייה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
גלוי על היוםD:

bleeding guitar

New member
האמממ ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי- אינטואציה שיר השבוע לא של שלומי- אהבת נעורי - שלום חנוך משהו שעשה את השבוע- ההופעה באוניברסיטה משהו שהרס את השבוע- לא יודעת בילוי השבוע- נאמממ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין כרגיל מה קניתם השבוע?- דיסקים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת תמונה שבא לשים- לא בא לי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין לי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לא רוצה ולא רוצה

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

שיר השבוע של שלומי- כולם אומרים, האזרח ה-1, ?New age woman. שיר השבוע לא של שלומי- משקאות חריפים- שייגעצ., טרף קל, שומר אריות, לא מתבייש באהבה שלי- מוניקה סקס. משהו שעשה את השבוע- כנס ט'!!!!!!@#$%^ משהו שהרס את השבוע- שום דבר. P: בילוי השבוע- כנס ט'!!!!!!!!!@#$%^&* סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין. מה קניתם השבוע?- - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פורים. D: תמונה שבא לשים- אני וכפרעליו.
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכפרעליו. P:

למעלה