סופ"ש

A t z a

New member
סופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי- שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

animal bar

New member
ההומור שלנו.. ../images/Emo211.gif

שיר השבוע של שלומי- הומור והחיים שלי טובים.
שיר השבוע לא של שלומי- הומור- נעם רותם. משהו שעשה את השבוע- חופש של ארבעה ימים!!! משהו שהרס את השבוע- צריכים לעשות לי סט אפ לבס ולא בא לי!! בילוי השבוע- מודיעין. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- - מה קניתם השבוע?- אוכל בארומה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חופש פסח! תמונה שבא לשים- - שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- - תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לשלומי.

romki

New member
סופשבוע טוב לכולם ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של שלומי- החיים שלי טובים, שרמוטה פריטנית. שיר השבוע לא של שלומי- מה עוד ביקשת? - אריק ברמן משהו שעשה את השבוע- דיברתי בטלפון עם שלומי שבן, הוא כתב לי "חיממת לי את הלב, תודה". אושר גדול
משהו שהרס את השבוע- מבחן במתמטיקה. בילוי השבוע- ההופעה של שלומי, אלא מה ?
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סיינפלד. מה קניתם השבוע?- קולה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום כייף עם חברה. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין, היה שבוע מלא שלומיות. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שלומי, בשבילך

bleeding guitar

New member
שנענה? ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי- מוכן לאהבה שיר השבוע לא של שלומי- ג'וליה - יובל בנאי משהו שעשה את השבוע- יובל בנאי הוציא דיסק חדש!!! משהו שהרס את השבוע- ------ בילוי השבוע- היום יום הולדת לחברה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האממממ מה קניתם השבוע?- את הדיסק החדש של יובל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעות של מולדאבי וערן צור תמונה שבא לשים- ---------- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ------------- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיכל המנהלת החדשה

MikMercury

New member
../images/Emo187.gif

שיר השבוע של שלומי- אם אפשר להגדיר אותו כשיר של שלומי - החיים שלי טובים. לא ממש יצא לי מהראש מאז ששמעתי אותו בפעם הראשונה בקמלוט בפברואר, ועכשיו כיף נורא עם הסרטון בוואלה. שיר השבוע לא של שלומי- אוי של מתי כספי. משהו שעשה את השבוע- אני מנהלת! איזה כיף
משהו שהרס את השבוע- היומיים האחרונים. אם לא הייתה הופעה מקסימה אתמול, הייתי... לא יודעת מה. בילוי השבוע- ההופעה של אתמול - Third World Love ותזמורת המהפכה. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לראות את הסוף שלו. מהר. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- תודה על הפרח יפית, הנה אחד ממני

גם חדשים יכולים?

שיר השבוע של שלומי - אני שוקעת.. תפוס אותי שיר השבוע לא של שלומי- אל תתפשטי לי, החברים של נטאשה משהו שעשה את השבוע- ההופעה היום של שלומי ללא ספק. משהו שהרס את השבוע- המנהלת שלי בעבודה מתוסכלת ומוציאה את זה עלינו... בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון - בדיליי "קל", התחלתי לראות את העונה השניה של "האוס" אחרי שנים שאמרתי לעצמי שצריך לראות אותה והתעצלתי להוריד.... השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- סושי לראשונה בחיי... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של שלמה ארצי... תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- טענות יש לי בשפע, לא מספיק אני סובל מהן, צריך גם לשתף? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אני אתן לי כרגע, לא מכיר אתכם מספיק לפרחים.

למעלה