סופ"ש

A t z a

New member
סופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

הגיע הזמן שזה יהיה גם בפורום שלנו- שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- תמונה שבא לכם לשים-

mic22

New member
עונההה

שיר השבוע של איגי- רק רגע שיר השבוע לא של איגי- backstreet boys - shape of my heart acapella השיר המאוס של השבוע- "אין יומולדת שמח! גם לי? גם לך!!!"
משהו שעשה את השבוע- יומולדתתת
משהו שהרס את השבוע- מבחנים
(אבל נגמררר! עד שבוע הבא בערך
)תמונה שבא לכם לשים- הראל עושה חוחו

RTur

New member
תשובותיי:

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע שיר השבוע לא של איגי- הריקוד המוזר של הלב - גידי גוב ורונה קינן השיר המאוס של השבוע- לא יצא לי לשמוע הרבה שירים השבוע אז אין לי ממש שיר מאוס.. אבל טוב נו, בית הבובות - שיר בעיפרון.. נתקלתי לצערי הרב בשיר הזה ברידו בדרך לבצפר וזה די הרס לי ת'מצב רוח חחחח
משהו שעשה את השבוע- אממ.. הממ.. היומולדת של מיכל? משהו שהרס את השבוע- שהמורה למתמטיקה הודיעה שיהיה בוחן ביום שלישי.. ארררר

BjiJiNaaA

New member
בוקר טוב../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של איגי-תמיד אוהב תמיד נפגע שיר השבוע לא של איגי- אביב גפן-לילות לבנים השיר המאוס של השבוע- ביי ביי-מלי לוי ואודי דוד
משהו שעשה את השבוע- לאדעת.. שבוע מגעיל
משהו שהרס את השבוע- 66 במתמטיקה ויום שני שהיה יום ממש מסריח תמונה שבא לכם לשים-

../images/Emo26.gif

שיר השבוע של איגי- בדרך למילווקי, אדום שיר השבוע לא של איגי- rihanna- if it's lovin, עברי לידר- חורף, עברי לידר, גשם בוא, עברי לידר, כמה כוכב, coldplay- talk השיר המאוס של השבוע- hung up- madona משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- מבחןןןן בתנ"ךךךךךךךךךךךךךךך!!

red butterfly

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע שיר השבוע לא של איגי- עברי לידר-כבשים השיר המאוס של השבוע- ביי ביי
משהו שעשה את השבוע- שני שיעורי נהיגה
משהו שהרס את השבוע- הייתי חולה תמונה שבא לכם לשים- אין :) סתם שתדעו שביום ראשון מגמת תקשורת מהשכבה שלי יהיו בתוכנית המצעד.. ונזכרתי שזה יהיה מתי שאיגי תופיע
ככה שזה עוד סיבה לא ללכת לשמה

הפינה הזאת הייתה חסרה פה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי- רק רגע שיר השבוע לא של איגי-מותר\ דנה ברגר השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- לא היו לי מבחנים משהו שהרס את השבוע- בעעע תמונה שבא לכם לשים- אין..

A t z a

New member
עונה...../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע
נו מה לעשות ששומעים אותו כל יום 10 פעמים
. שיר השבוע לא של איגי-Behind These Hazel Eyes השיר המאוס של השבוע- הבן של דוד
נראה לי משהו שעשה את השבוע- היומיים האחרונים היו נחמדים
בלי הגשר אני נראית שונה לגמרי
! משהו שהרס את השבוע-ימים ראשון עד רביעי היו פשוט מ-ג-ע-י-ל-י-ם וזה היה שבוע מסריח לגמרייייייי!!!! אני פשוט כלכך שמחה שהוא נגמר!!!! שבוע מדכא ומגעיל ומלא בדברים רעים ובשורות רעות
תמונה שבא לכם לשים- לא בא לי

SaRgE

New member
גמני!../images/Emo6.gif

שיר השבוע של איגי- אדום (הוא השיר שלה שאני הכי אוהב
)
שיר השבוע לא של איגי- לחיות נכון -רונה קינן השיר המאוס של השבוע- השבוע אין
משהו שעשה את השבוע- יומשלישי! יהלי!
משהו שהרס את השבוע- לא היה משהו שהרס, אבל הלחץ בבצפר לא נחמד
תמונה שבא לכם לשים- (אני נראה גרוע להחריד אבל איגי מדהימה!
)-->

למעלה