סופ"ש

A t z a

New member
סופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לילה- שיר השבוע לא של לילה- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- תמונה שבא לכם לשים-

A t z a

New member
עונה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לילה-מה הם אומרים עליה שיר השבוע לא של לילה-משחקת עם בובות,איירוניק השיר המאוס של השבוע-הממ... משהו שעשה את השבוע-אתמול
משהו שהרס את השבוע-היום
תמונה שבא לכם לשים-לא בא

liati28

New member
עונהנהנה../images/Emo152.gif

שיר השבוע של לילה-בסמה מוצ'ו שיר השבוע לא של לילה-החדש של שאקירה השיר המאוס של השבוע-האנג אפ-מדונה...בעעעכס וגם ראיתי היום את הקליפ
משהו שעשה את השבוע-94 בכימיה משהו שהרס את השבוע-בייביסיטר
והוא אפילו לא בייבי! בן 7!! תמונה שבא לכם לשים-

plimpti

New member
תשובות../images/Emo27.gif

שיר השבוע של לילה-אדון שוקולדה שיר השבוע לא של לילה-עדיף שלא תדעו חחח השיר המאוס של השבוע-זה של בוסקילה משהו שעשה את השבוע-הייתי אתמול במסעדה והיה טעים
משהו שהרס את השבוע-הגשם קצת דפק תוכניות תמונה שבא לכם לשים-

DanielShaked

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע של לילה-מחיר האושר שיר השבוע לא של לילה-שיר בעיפרון השיר המאוס של השבוע-השיר נולד האלה משהו שעשה את השבוע-ראיתי אתמול סרט אימה טוב חחח וגם היום אני אראה
משהו שהרס את השבוע-לא זכור לי
תמונה שבא לכם לשים-

עונה!

שיר השבוע של לילה-בלב הסערה...עוד איכשהו עוזר לי בחורף השנוא הזה... שיר השבוע לא של לילה-כל הדיסק החדש של Chenoa
חרשתי עליו השבוע
השיר המאוס של השבוע-בקושי היה לי זמן להקשיב למוזיקה חוץ מבאייפוד, אז אין אחד כזה. משהו שעשה את השבוע-יום שני!!! נגמר לי הלחץ שהיה לי בסוף השבוע הקודם+95 בספרות שקיבלתי באותו יום
..וגם יום ראשון כי הלך לי מצוין המבחן במשפטים
משהו שהרס את השבוע-המבחן בלשון אני חושבת
והלחץ... תמונה שבא לכם לשים-

Mysterious2

New member
תשובות../images/Emo70.gif

שיר השבוע של לילה-la ultima noche שיר השבוע לא של לילה-don't bother השיר המאוס של השבוע-hung up משהו שעשה את השבוע-התקבלתי לעבודה חדשה
משהו שהרס את השבוע-השעות בעבודה החדשה
תמונה שבא לכם לשים-

למעלה