סופ"ש

סופ"ש ../images/Emo42.gif

שיר השבוע של דודו: שיר השבוע לא של דודו: משהו שעשה את השבוע: משהו שהרס את השבוע: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום: תענוו!! שבת שלום

שלי פאר

New member
טה לה לה

שיר השבוע של דודו: מעליות שיר השבוע לא של דודו: בקצב אחיד בתנועות של הגוף - עברי לידר משהו שעשה את השבוע: ילד משהו שהרס את השבוע: לא היה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: מממ לא משהו מיוחד תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): לארתור . הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום: כן . שתקו .

ייא כבר 13 חחח גדלתי ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של דודו:אני רץ
שיר השבוע לא של דודו:אגו טריפ-עלמה זוהר,כל מיני שירים בבוכרית ורוסית
משהו שעשה את השבוע:היומולדת שלי
משהו שהרס את השבוע:אני חולה! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא:ללכת כל השבוע לביצפר בלי להבריז אפילו לשנייה, לא לחטוף צרחות מהמורים שלא הייתי כימעט כל השבוע,אסיפת הורים
תמונה שבא לשים:
תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום):כל מי שעשה לי את היומולדת
הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום:

תודה../images/Emo9.gif

ניראה לי שבימקום מזל טוב תגידי קדיש
כי אני חולה רצח.. ניראה לי אני הולכת למות מחר

RTur

New member
טיפה באיחור:

שיר השבוע של דודו: מעליות שיר השבוע לא של דודו: וואו.. נו אין לי כוח שוב לאותה הרשימה.. תסתכלו בפורום לירז צ'רכי חח משהו שעשה את השבוע: בית משהו שהרס את השבוע: כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: 2 הופעות, פיתוח קול, בית.. תמונה שבא לשים: שמתי הרבה תמונות בפייסבוק תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): אתי, כי היה לה יומולדת הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום: מזל טוב לאתי

זה!../images/Emo6.gif

"וואו.. נו אין לי כוח שוב לאותה הרשימה.. תסתכלו בפורום לירז צ'רכי חח"

למעלה