סופ"ש

hodayoyo

New member
סופ"ש../images/Emo60.gif

אני כבר לא עוקבת, באתי לפתוח את זה בערב חג ועכשיו בכלל שכחתי מזה
שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע לא של דניאל-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
תכנונים לסופ"ש-
לתלמידים שביננו... חוזרים לבצפר, מה יהיה?
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
מסר לאומה-

BaRbiK

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דניאל- לא יצא לי לשמוע דניאל השבוע שיר השבוע לא של דניאל-נגעה בשמיים-משינה משהו שעשה את השבוע- ת"א יום ראשון וים יום שלישי משהו שהרס את השבוע- יום רביעי וחמישי תכנונים לסופ"ש- יומולדת לחברה
לתלמידים שביננו... חוזרים לבצפר, מה יהיה? חוזרת יום ראשון
ויהיה הרבה מבחנים, הרבה צעדות והרבה חזרות למחזורזמר
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-אורבן ביום שישי מסר לאומה- ים בחורף זה הכי יפה שיש

Kalleemero

New member
../images/Emo21.gif

שיר השבוע של דניאל- אהבה שיר השבוע לא של דניאל- חמי רודנר - אימפריות נופלות לאט משהו שעשה את השבוע- מסיבה בכפר ויתקין יום רביעי...היה מושלם! משהו שהרס את השבוע- הפיגוע בתל אביב (הייתי ממש קרוב לשם ד"א) תכנונים לסופ"ש- היום לצאת ומחר (שבת) לעבוד (זה כסף טוב) לתלמידים שביננו... חוזרים לבצפר, מה יהיה? סיימתי ווהווו משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- זה השבוע האחרון לפני המגנים והבגרויות אז שפשוט לא יגמר מסר לאומה- עזבו אותכם מלימודים...יש דברים יותר חשובים בחיים!!

november rains

New member
=]]

שיר השבוע של דניאל-לב זהב שיר השבוע לא של דניאל-לישון בלי לחלום משהו שעשה את השבוע-החופש=] משהו שהרס את השבוע-מבחן באנגלית ובוחן במתמטיקה אתמול תכנונים לסופ"ש-מסיבת הפתעה לחברה ואז סתם להסתובב לתלמידים שביננו... חוזרים לבצפר, מה יהיה?טוב אני מקווה. עוד מעט יש בגרות במתמטיקה=| משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-טיול נתי. הבעי ההיחידה שדהוא בים המלח וים לי פצע עעעענק ברגל שלא עומד להתרפות בזמן הקרוב. מסר לאומה-‏ביום חמישי 4.5.06מיד לאחר יום העצמאות בשעה 01:02:03 יראו הזמן והתאריך כך: 04/05/06 01:02:03 נכון מאגניבבבבבבבבבב?

hodayoyo

New member
שבוע טוב../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל- לא יודעת, לא יצא לי לשמוע שיר השבוע לא של דניאל- בוקר טוב עולם, אבטיפוס משהו שעשה את השבוע- מפגש ביום ראשון ועוד יותר המפגש ביום חמישי משהו שהרס את השבוע- יום שישי
תכנונים לסופ"ש- כמו תמיד, לישון ולקרוא לתלמידים שביננו... חוזרים לבצפר, מה יהיה? רע, אבל נקווה לטוב. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שהוא יגמר מסר לאומה- איזה מזל שזאת השנה האחרונה שלי בבצפר, לא הייתי שורדת עוד אחת

למעלה