סופ"ש

red butterfly

New member
סופ"ש../images/Emo70.gif ../images/Emo204.gif

כי כבר מזמן לא היה אחד כזה
שיר השבוע של שרון- שיר השבוע לא של שרון- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שרון- פתח את ליבך שיר השבוע לא של שרון- אממ... דבק- סימן קטן משהו שעשה את השבוע- אממ חברות שלא ראיתי מלא זמן משהו שהרס את השבוע- אי-הצלחה במשהו...
בילוי השבוע- עם החברות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אממ... אין ממש... אה, הייתי בהצגה, "החולה ההודי"- מעולה. מה קניתם השבוע?- דיסק לאחותי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין... תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- צריך לעשות משהו בפורום... אבל אין לי שום רעיון
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכולם

hodayoyo

New member
כי נעלמת לנו../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- שאלה קשה, לא ממש שמעתי שיר השבוע לא של שרון- גיטרה וכינור, אריק איינשטיין/שלום חנוך משהו שעשה את השבוע- הבילויים משהו שהרס את השבוע- לחזור הביתה עכשיו לצעקות
בילוי השבוע- יום שני חזרתי הביתה ויצאתי עם חברה לאיזה שעתיים וחצי בבית קפה וקישקשנו לנו וביום רביעי נסעתי עם הבנות מהדירה לאזור שינקין להסתובב
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-המ אני קוראת "הבשורה עפ"י יש"ו"
מה קניתם השבוע?- שרשרת מהמממממת
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בילויים נוספים

noooga

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- לא הכי הכי של שרון- "ציפור" של אבטיפוס שיר השבוע לא של שרון- "בוקר טוב עולם" של אבטיפוס חח משהו שעשה את השבוע- היומולדת של גל משהו שהרס את השבוע- לא יודעת בילוי השבוע- אצל גל סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ניפ/טאק מה קניתם השבוע?- שוקו משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין משהו ספציפי תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שוב,
לכולם

למעלה