סופ"ש

red butterfly

New member
סופ"ש../images/Emo70.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- שיר השבוע לא של שרון- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

hodayoyo

New member
ותודה לאילת../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- מחר יקרה לי משהו טוב (הוא הרינגטון שלי כשמישהו מהמשפחה מתקשר, אז יוצא לי לשמוע אותו די הרבה
) שיר השבוע לא של שרון- רחוק רחוק, כנסייתה משהו שעשה את השבוע- היום בגן, היה כל כך טוב, עשינו הפנינג סיום הקייטנה והיה נפלא! משהו שהרס את השבוע- ויכוח מטומטם עם השותפה שלי לחדר שבטוחה שהכל בחדר צריך להיות כמו שהיא רוצה
בילוי השבוע- יום ראשון, נסענו לקניון איילון לראות סרט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כרגע קוראת את "דמי מפתח" של יהלי סובול (שיר!! קניתי אותו במבצע של סלקום! זוכרת שקראתי קצת ממנו אצלך אחרי ההופעה-שלא-הייתה של גלעד?
), אבל הספר שלי לעוד הרבה זמן יהיה "מליון רסיסים קטנים", אתם חייבים לקרוא! מה קניתם השבוע?- המ מתנה לאמא שלי ואוכל :S משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לראות את אחיין שלי אחרי התספורת (הוא בן 3 ומספרים אותו פעם ראשונה מאז שהוא נולד). שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תתמידי בפתיחת השרשור הזה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכווווולם!

שיר m

Well-known member
אי אפשר לשכוח../images/Emo3.gif תהני../images/Emo13.gif

שמעתי על "מליון רסיסים קטנים"... כנראה שאקח אותו בביקור הבא בספריה:)

hodayoyo

New member
רק אם את בנאדם חזק../images/Emo60.gif

יש שם תיאורים שגרמו לי להרגיש חולשה אחרי שקראתי אותם ואני לא נגעלת מכאלה.

hodayoyo

New member
אצלי זה השיר ממש../images/Emo60.gif

כאילו עם המילים והכל... גם אצלך? יש בכלל את הרינגטון של השיר כרינגטון ממש?

שיר m

Well-known member
כן שמתי את הפזמון:)

ואין רינגטון אמיתי. חרשתי את האנטרנט...

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שרון- פתח את ליבך שיר השבוע לא של שרון- קרן פלס- זאת שבמקומי משהו שעשה את השבוע- או, הייתי הרבה בת"א. חוץ מזה, היה חנוכה!!! משהו שהרס את השבוע- יותר מדי ת"א בשבוע בילוי השבוע- אתם תצחקו עלי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הייתי ב"מעבר לכל דמיון". עוד לא החלטתי אם הוא טוב או לא. מטורף, זה כן. מה קניתם השבוע?- אממ... שום דבר מיוחד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- גם אני רוצה לראות את הקליפ החדש! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכולם

red butterfly

New member
שלי... ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- אל תפסיקי לאהוב
שיר השבוע לא של שרון- MCR - Welcome To The Black Parade משהו שעשה את השבוע- חופש, בערך משהו שהרס את השבוע- מתמטיקה, פסיכולוגיה, ספרות.. בילוי השבוע- ת"א, מסעדה, בית קפה.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- טלנובלה בע"מ
מה קניתם השבוע?- לא זוכרת כבר :X משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סיימתי כבר עם המבחן במתמטיקה, אז נשאר רק פסיכולוגיה. ומתכונת בספרות עוד שבוע.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- טריגונומטריה זה רע! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

noooga

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- צר לי אך אין. שיר השבוע לא של שרון- "הקיץ האחרון" של אי שפיות זמנית משהו שעשה את השבוע- קניות בשנקין, לישון עד מאוחר והחופש!! משהו שהרס את השבוע- אר סי קולה הזה.. בושה. בילוי השבוע- זלילה בזינגר'ס סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- השיר שלנו 2- פעם זה עוד היה נורמלי. מה קניתם השבוע?- ג'ינס, גופייה, חצי חולצה (נקנה יחד עם אחותי וכובע טמבל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין משהו ספציפי תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

noooga

New member
פספסתי כמה שאלות..

שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- סתם, מקווה שהיה לכם/ן חופש נעים ומספק תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שוב, כמובן, לכולם
ולהזכירכם, אני זאת השניה מימין בתמונה.

שיר m

Well-known member
שום דבר מיוחד...

מקווה שאיתך הכל בסדר התגעגעתי

למעלה