סופ"ש

red butterfly

New member
סופ"ש../images/Emo70.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- שיר השבוע לא של שרון- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

red butterfly

New member
אני../images/Emo13.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- אין נחמה בפחד. שמעתי אותו אתמול באיזה פרסומת בערוץ 10, ומאז הוא נתקע לי בראש
שיר השבוע לא של שרון- הדורבנים-כל מה שרצית (זה הולך להיות השיר שלי לעוד הרבה זמן
), חמי רודנר-ירח, Billy Joel-Just The Way You Are, Keane-Somewhere Only We Know משהו שעשה את השבוע- סיימתי עם ספרות! D: משהו שהרס את השבוע- הלחץ.. בילוי השבוע- בית קפה אתמול סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- יש לי דיסק: יותר טוב כלום מכמעט של עברי מה קניתם השבוע?- שוקו, עוגה, בורקס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לסיים עם כל המבחנים שיש לי המחצית הזאת! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאנשים שהרגיעו אותי

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- ציפור, שאני טוחנת מאז שהכנסתי אותו לפלאפון שלי שיר השבוע לא של שרון- השיר החדש של יהודית רביץ שיהלי סובול כתב, לא זוכרת איך קוראים לו משהו שעשה את השבוע- לא היה משהו מיוחד משהו שהרס את השבוע- שאני חולה ובכל זאת חייבת להגיע לעבודה בילוי השבוע- לא היה כזה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ספר שאני קוראת עכשיו- קשר עין וכבר מההתחלה הוא מצויין. מה קניתם השבוע?- אוכל? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פעם ראשונה שאני לוקחת ימי מחלה
אבל אני סובלת, אוף. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- וואלה, לא יודעת

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שרון- אל תפסיקי לאהוב שיר השבוע לא של שרון- יום אחרון- טל שגב. מדהים. אין לי תשובות לכל השאר... לא קורה שום דבר מיוחד...

hodayoyo

New member
מה באמת את עושה עם עצמך?../images/Emo60.gif

כאילו סיימת עם השירות, נכון? מה את עושה עכשיו?

שיר m

Well-known member
לאחרונה מצאתי תשובה טובה לשאלה הזאת

"מחפשת עבודה".

למעלה