סופ"ש

JackHarper

New member
סופ"ש

כולם תמיד צוהלים כשמגיע יום חמישי, סופ"ש!!! איזה כיף.
מאז שנפרדתי ממנה (כבר עברה שנה) הסופ"ש שלי באופן אישי הפך למטרד, הורי גרים רחוק יחסית.
אין לי חברים קרובים, גם אלו שהיו התפוגגו בזוגיות שלי או שלהם.

יום שישי הפך למין כותרת ענקית שאומרת: ***אתה לבד***.
לפעמים אני יוצא לסיבוב בתל-אביב, לא יוצא מהאוטו, פשוט נוסע ברחובות ומקנא בזוגות שמתהלכים להם ברוטשילד מחובקים.

חוזר הבייתה, רואה שכולן קראו את המסר שלי ב OkCupid אבל אף אחת לא משיבה לי.
אלו ששולחות לי מסרים לא מוצאות חן בעיני, תוהה אם אני בררני מדי.

מתפלל שיעבור הזמן כבר, רק 1:00 בלילה ואני לא עייף.
מחכה שמשהו מעניין יופיע לי בפיד של הפייסבוק. כלום, כולם עושים משהו עכשיו, זה רק אני בלי החיים.

רואה שהייתה מחוברת לפני 15m, תוהה מה היא עושה, דיי בטוח שהיא לבד כמוני.
אם לא הייתי נפרד ממנה כבר היינו נשואים והיא כבר הייתה בהריון ואיכשהו אני עדיין שלם לחלוטין עם מה שעשיתי.

לגמרי לבד.
שונא את סוף השבוע.

היי

ברוך הבא לפורום..
כמה זמן חלף מאז הפרידה? נשמע שכנראה הפרידה היתה לטובה כי אתה עומד מאחורי ההחלטה שלקחת גם בימים בהם קצת נוטים לשכוח את הרע שהיה ולזכור את הזוגיות כי היא מילאה ׳פער׳ בחיים שכרגע קיים. סופי שבוע הם קשים קצת, אבל הם זמן טוב גם לנוח, לנוח מהשבוע, לנוח מהלחץ, לנוח מהאתרים, פשוט לעשות משהו טוב בשביל עצמך ולנוח. אני לגמרי מבינה את תחושת הלבד שיש לך, אבל תדע שיש עוד הרבה כמוך.. ועכשיו אתה גם פה, אז תהיה טיפה פחות בודד.

להיפרד זה קשה, כואב ומתסכל

פתאום זה נראה שלכולם יש בני/ות זוג, שכולם יוצאים אבל צריך לזכור שגם אם אתה נמצא בזוגיות, זה לא אומר שאתה מאושר וזה לא אומר שכל הבעיות שלך בחיים נפתרו. לא נעים לומר אבל לפעמים זוגיות יוצרת אפילו בעיות חדשות שאיתן צריך להתמודד

&nbsp
יש הרבה דברים חיוביים בלהיות ובטוחה שיש לך חברים בזוגיות שמקנאים בך יותר ממה שאתה חושב ואפילו יכול לדמיין.
&nbsp
תנסה להכיר אנשים חדשים, לחשוב על איפה עוד אפשר להכיר בנות חוץ מאתרי היכרויות, אולי להתחבר לאנשים בלימודים/חד"כ/תחביב כלשהו ולצאת איתם.
&nbsp
אנחנו פה בשבילך

&nbsp
&nbsp

JackHarper

New member
להכיר אנשים חדשים

בגילי המתקדם זה לא קל.
&nbsp
אף פעם לא אהבתי את הסצנה של הבארים והמועדונים ואני גם לא מעשן, זה בערך מחסל לי 95% ממקומות הבילוי.
&nbsp
אני בן אדם מאוד חברותי ואין לי בעיה להכיר אנשים חדשים במסגרות שאני מסתובב בהן (עבודה, חד"כ, אירועים) אבל האופציות שיש שם לא מעוניינות בי (ניסיתי) והמשפט Dont shit where you eat, תמיד מהדהד לי בראש.
&nbsp

מאוד מבינה אותך

ואכן זה קשה להתחיל להכיר אנשים בגיל מבוגר- אבל הנה אני בת 30,בארץ חדשה ובעיר חדשה ועם כל הקושי למרות שלא עובדת ולכן קשה להכיר אנשים- אני כל הזמן מכירה אנשים ומתחברת כי זה משהו שחשוב לי.
&nbsp
נכון, אפשר להישאר ב"אין לי איך להכיר" ולהתבאס אבל אפשר גם לחשוב מחוץ לקופסא ולראות איפה אפשר להכיר.
אני גם לא מעשנת וגם לא בליינית גדולה אבל לפעמים צריך פשוט לנסות- אולי ללכת לפאב שכונתי חביב שהוא קליל.
&nbsp
למיטב זכרוני ברוב הפאבים יש איזורים ספציפים שמעשנים בהם כך שממש לא חובה לעשן.
&nbsp
סליחה אם קצת נכנסתי בך, פשוט הייתי שם במקום הזה של "לא יכולה, לא מכירה" ומאוד קל להיתקע בו

&nbsp

sweetdreams

New member
אבל אתה כזה בנאדם חברותי, אז איך זה קרה לך?

ידידי, הבעיה שלך היא לא שאין לך חברה, אלא שאין לך חברים.
והסיבה שאין לך חברים היא ככל הנראה הגישה שלך - אתה כל כולך מכונס בעצמך. שזה די משעשע, לאור העובדה שזה בדיוק מה שנהגת להאשים בו תמידית את חברתך לשעבר. (אולי אתם לא כאלה שונים אחד מהשני למרות הכל?
)
&nbsp
הפגנת בעבר בטחון רב ביכולות החברתיות שלך, וטענת שבניגוד אליה, אותך אפשר לזרוק לכל חדר ותייצר small talk עם האנשים בו ללא כל בעיה. אז הרי לך אתגר - צא לעולם (או מהאוטו) והבא את היכולות המדהימות שלך לידי ביטוי!
&nbsp
בהצלחה!

JackHarper

New member
זה שיש לי את היכולת להתחבר לאנשים

לא אומר שאני רוצה.
&nbsp
זה ישמע קצת מתנשא אבל הרוב המוחלט משעמם אותי, יש גבול לכמה small talk אפשר לעשות
ומכוון שאני לא חובב ספורט, אלכוהול, עישון זה מחסל 95% מנושאי השיחה.
&nbsp
ולא אמרתי שאני והיא היינו שונים, להיפך, היינו מאוד דומים בכל ההיבטים הלא טובים וזה חלק מהסיבה שאני כבר לא שם.
&nbsp
&nbsp

maybesure

New member
להסתכל קדימה

לפי מה שאני קוראת אתה לא פנוי רגשית לקשר, עדיין מתרפק על זכרונות העבר ומקווה שתהיה דרך חזרה, וההשענות הזו על מה שהיה לא מאפשרת לך לפתוח דף חדש.
אני מאמינה שאהבה חדשה תגיע כשתצליח להתגבר על זו שהלכה.

למעלה