סופ"ש....

POOH*

New member
סופ"ש....

אז חזרנו היום מסופ"ש בראש פינה. נסענו ברביעי אחה"צ. חזרנו היום. 3 לילות של חופש.. התנתקות של האיש מהעבודה.. וזמן נטו שלנו כמשפחה.. גיא נסעה איתנו.. ואתמול הפתענו את האיש בארוחה במסעדה כשנני זוגות ההורים וחלק מהאחים הגיעו [יש לו יומולדת ביום ראשון] וגיא נסעה עם ההורים שלי כך שהרווחנו גם לילה אחד לבד. החלטנו שלפני הלידה הצפויה עוד חודשיים בערך, אנחנו זוקוקים לחופשה משפחתית. סיכום סופ"ש: היה נפלא!!! זמן נטו שלנו עם גיא שמאד נהנתה שאבא כל הזמן שם. וגם כשהוא ישן הלכה כל הזמן לבדוק שהוא שם ולא נעלם. והייתה מאושרת ביותר כל היום רק לראות שהוא איתנו. לא עשינו כמעט כלום. בילינו בחדר במזגן, על הדשא עם כדור ומשחקים. וקצת טיילנו ברשא פינה. אתמול כאמור אכלנו במסעדה עםש ני וזגות ההורים - האשי הופתע ביותר.. [כל הכבוד לי.. הצלחתי..] ואח"כ היה לנו לילה לבד. גיא נפרדה מאיתנו בלי שום בכי. מהש הקל על יסורי המצפון. והיום קמנו בכוחות רעננים וחדשים מוכנים לחזור לשגרה... ממליצה בחום לכולן על חופשה.. POOH

נונינקה

New member
נשמע מעולה וממלא מצברים

כל הכבוד לך על ההפתעה לאיש. מזל טוב לו איזה יופי שיכולתם לשלב כך שהחופשה תהיה גם עם גיא וגם לבדכם.

ציף שלי

New member
נשמע מעולה!

אני מאוד אוהבת לשלב חופשה עם ישי וההורים שלי, כך אנחנו זוכים בזמן עם ישי וגם בזמן נטו שלנו. מקווה לצאת לנופשון לפני הלידה - כלומר החודש!

daldan

New member
איזה יופי!

ממש עשיתם חיים. ושילוב נהדר של חופשה עם גיא עם קצת הורים וקצת ביחד רק שלכם. - תפסתם הרבה ציפורים המכה אחת

למעלה