סוקודג'ו - הדבר הגדול הבא?

talhorm

New member
סוקודג'ו - הדבר הגדול הבא?

אחרי 2 ניצחונות רצופים בנוקאואט של שמות גדולים מאוד בPRIDE, ריקרדו ארונה ונוייגרה הקטן - טרי סוקודג'ו מגיע לUFC, והשאלה המתבקשת היא האם הוא ימשיך לנצח או כמו יוסטון אלכסנדר, יפול? מעמידים מולו את לייטו מצ'ידה, אחד הלוחמים שהכי קשה לנצח בדוויזה הזאת, כ"כ חד ולא סופג הרבה, אבל מול סוקודג'ו שמתפרע פשוט בקרבות שלו הוא יכול לחטוף את ההפסד הראשון שלו, ואני לא יתפלא אם זה יהיה בנוקאואט. אז מה אתם אומרים? סוקודג'ו ימשיך בדרכו ויהפוך להיות לוחם גדול? or another fluke?

FrecCo

Active member
באופן מפתיע, זה הקרב שאני הכי מצפה לו באירוע

אולי בגלל שאת GSP ויוז כבר ראינו פעמיים, וצ'אק וסילבה שניהם מגיעים אחרי הפסדים ויש שיאמרו אחרי השיא.. לעומתם סוקודג'ו הוא אולי הלוחם שיש עליו סימן שאלה הכי גדול בביזנס כרגע. אחרי שתי הסנסציות שלו כולם רוצים לדעת איפה הוא באמת נמצא ביחס לשאר הדיוויזיה. ומשידה, גם הוא שם עולה. בלי אף הפסד, עם קרבות משכנעים למדי (למרות שכולם הסתיימו בהכרעה פה אחד) עד עכשיו ובעיקר טכניקה וזריזות מאוד ייחודיים..הם מאץ' אפ די מבטיח- הבחור שמוריד באגרוף אחד מול הבחור שאף אגרוף לא פוגע בו. מאוד מסקרן וקשה לי לחזות מה יהיה. הלב עם משידה- הוא תותח ולוחם מהנה לצפייה לטעמי.

Burger4

New member
לטעמי לא

הוא די מזכיר את יוסטון אלכסנדר, 2 נצחונות ב-KO אבל לא יותר מזה( למרות שאני דווקא עדיין צופה ליוסטון נצחונות ). ראיתי גם איזה הפסד קליל שהוא הפסיד די בקלות למישהו שאני לא מכיר.. הוא נגד אלכסנדר יהיה פיצוץ ! ויוסטון לטעמי ינצח

למעלה