סורי על ההודעה החדשה אבלל....

סורי על ההודעה החדשה אבלל....

אין מקום אחר לשים אותה.. טובב.. אז.. מחר יש לי תחרות פנימית בחווה שלי!! (יותר נכון היום)... אמממ יש מקצה 80,60 ו-x ועושים בשבילי אחרי ה-80 הרמה למטר!!!
!! מתאמנת לשנה הבאה..
... אולי גם אליעד מתחרה.. לא בטוח.. בכל אופןןן אני מקווה שילך טוב!! והיום היה לי אימון פגזזז על אפולו!!ממש מעולההה בהתחלה היה לנו אפרייט כזה שצריכים להיכנס בחצי מעגל.. כאילו לבוא בחצי סיבוב ולדחוף עם הרגל הפנימית החוצה! והיו 3 קורות כאלו ובאנו בקאנטר קיצר הוא היה פשוט תותח!! אחר כך הלכנו למגרש קפיצות הגדול ועשינו שם מסלולון חמוד!! אני ואליעד קפצנו כזה מסלול של 3 מכשולים.. אחד אפרייט של 85 ס"מ שבאים אליו באלכסון.. ואז עשינו אוזן כזאת ובאנו בקאנטר שמאל לאוקסר של 1.00-1.10.. ואז עשינו שוב אוזן כזאת ובאנו בקאנטר ימין לאפרייט של מטר.... היה כזה פצצההה אפולו הפיל רק פעם אחת היום! אבל זה היה אשמתי וזה היה בקטע של האפרייט עם הסיבוב... ואחר כך הוא היה מושללללללללללללםם!!!! איןן הוא קפץ מדהייםם והיה ממש כייף!! חחח אתם לא יודעים מה קרה לי אתמול!! אולגה-החצי פנסיון אז היא הרסה את התופסן הזה שמחובר לחבל של הראשיית בית.. (וו כזה).. קיצר התופסן הזה מחובר לראשיית בית למטה.. שמובילים את הסוס... אז היא הרסה את הקפיץ שלו.. והתופסן היה כזה רופף.. אז קשרתי את אפולו לאורווה והלכתי רגע לחדר ציוד להביא מברשות!! ואני פתאום חוזרת ואין סוס אני רואה שנשאר רק חבל שקשור לאורווה!!!!! נכנסתי לפאניקה! הייתי בטוחה שזה יפתח שהחביא אותו באחת האורוות!! ואני מתחילה לרוץ בכל החווה מחפשת את הסוס שלי!!! ומה זה נבהלתי!! ואליעד כזה מתחיל לשאול אנשים בחווה: ראיתם אולי סוס גדול בצבע חום בשם אפולו?!! חחח התפעקנו מצחווק!! חחח ואז כזה אליעד הולך לאורוות ופתאום הוא מביא את אפולו שהוא מחזיק אותו מהראשיית בית... ואני כזה אומרת לו: אליעד איפה מצאת אותו?!
קיצרר הוא היה טייל כנראה באורוות ונכנס לאחת האורוות שהיו פתוחות של איזה סוס בית ספר שהיה בשעור.. והוא אכל את החציר שהיה!!! שמןןןןןןן!!!!!!!!!!!!1 חחחחחחח זה היה ממש ממש מפחייידדד!!!! ולפני חצי שעה הלכו ממני חברות שלי! חגגתי יום הולדת אצלי והזמנתי רק בנות(25 בנות).. כי בנים היו הורסים את הבית!! ואז זה היה יוצא 40+ אנשים בבית שלי.. אז ויתרתי על בנים... והיה ממש צחווקייםם ממש קורעעע.. פחחחחחחחחחחחחח.... איןן היה גדווללל והביאו לי גופייה ממש יפה מזארא! ומנורת לבה יפההה.. ועוד חולצה יפה ומכנס.. ובגדים מהיינס (HANES) לכול הסטייליסטים שמכירים את החברה...
.. חחחח ויביאו לי עוד מתנוווותתת איזה כיייייייףףף
!!! נ.ב רעות (סוסה פראית) צרי איתי קשר דחוווווווווווווווףףףףף, הבנת??)

חחחחח

התמונה עם החיוך מדהימה!! ממש מהממת! שניכם נראים מאושרים זה מתוק!!! חחחחח נרגע חזרתי מאימון מפרך ומייגע למבחן שיהיה לי מחר במתמטיקה! הייתי אצל שיר עם לידר ומרוב לימודים התחלנו להתחרפן לגמרי!...... בעעעעע אני הולכת להתאבד עם המבחן הזה וגמרתי היום 2 עבודות תודה לאל

Shai Felton

New member
בהצלחה דרורי!!!../images/Emo170.gif

את עושה רק מטר? חחחחח... אצלנו יש סוסים שלפעמים מצליחים לפתוח את התופסן של הראשית בית בעצמם, אז הם הולכים לטייל....חחחח...... אבל הם תמיד איפשהו בחווה
תתחדשי על המתנות!

התחרות עצמה מתחילה ב-3 יש....

הליכת מסלול ואז היא בטח תתחיל ב-3 ורבע... המקצה הראשון הוא 80.. ואז מגביהים לי את הגובה למטר... חי חיי
.. וכן שי אני עושה רק מטר... והחצי פנסיון עושה 80 לצערייי.. ואז אחרי שאני קופצת מורידים ל-60 בחזרה.. ואז בסוף יש X אני משערת שהאיקסים יצא רק באיזה 6-7 בערב..

טוי בוי

New member
טוי בוי סילבר ואנדרו../images/Emo60.gif

פותחים את הראושיה עצמה!! פתאום את קולטת את טוי בוי מטילל או את סילבר אנדרו בורח לכביש בכלל...חחחח פאם שטפתי את טוי בוי והמשכתי לשטוף את גרייט וטי היה קשור ליד השטיפות הפנתי לשניה את הראש ופתאום אני רואה אותו אוכל לו את הדשא ליד השטיפה ...חחחח בלי רואשיה בכלל אז קראתי לו לבא והוא בא לקשרתי אותו שוב...חחח

TauraMan

New member
ודיזל יודע איך לפתוח../images/Emo20.gif

את הקשר של החבל, שהוא בחצר שלו ויש סוסים במתקן שטיפה הוא פותח להם את הקשר והם מתחילים להסתובב..

תמונות שלי מהתחרוותתת אז.....

היה לי ממש ממש כייף!!!! אבל היה לי סירוב אחד וזה היה ממש באשמתי כי לא שמתי רגל אז הוא ברח שמאלה אבל אחר כך רכבתי מה זה יפה!! חחחחח לא הייתה לי אפילו הפלה אחת!!!!! והיה ממש כייייףף וכולם אמרו לי שרכבתי מאוודד יפה ושהיה ממש טוב!! אני ממש מרוצה מאפולו כי הוא פשוט מלךךך!!! אולגה רכבה עליו ב-80
והיא עשתה סיבוב נקי ואז היה ג'אמפ אוף.. והייתה לה הפלה וסירוב... אז היא לקחה מקום 3 מתוך ה-3 שעלו... זה הספיק לי לכל היום!!.. חחח טוב אז תודה לשי הצלמת.. למרות שהיא לא הייתה במיטבה היום!! חחח נתחיל בתמונה ממש מצחיקה!! פחחחחח זה תמונה מהחימום!!!

זאתי התמונה הכי קורעתת שיש!! כנסו..

פחחחחחחחחחח נשפכתי ממנה מצחווקק!! חחחחח אני ואפולו צוחקים יחד!!! חחחחחחחחח תגידו שזו לוא תמונה קורעת1?!?!

אוקייי ותמונה לפני אחרונה!! אין זאת

תמונה ממש ממש יפה!! הכי אהבתי אותהה!!! תראו איך המושלםי שלי מרחף פה!!! רק חבל שהמכשול היה רחוק מדי...

למעלה