הלהקה היא להקת רוק, לא מוזיקה קלה. אח ואחות נשמע הגיוני, המחשבה הראשונה שלי. בחיים שלי אני רגיל למוזיקה קלה, לרב אני שומע רוק אלטרנטיבי. הכל פה עקרוני / רגיל / נדוש מדי בשביל להקת רוק / צמד רוק - הייתי הולך על בעל ואישה לשעבר.
הם אומנם להקת רוק אבל יוצא לי מדי פעם לשמוע אלטרנטיבי...אז חוץ מרדיוהד מה אתה שומע???????????? בגילך (אני מסתכלת ממרום גילי המבוגר) אנ הייתי שומעת אירוסמית'...
אבל אז גיליתי שזה חרא! ועכשיו אני שומעת כל דבר שהוא לא מיינסטרים...אני משתדלת...אלא אם כן אני ממש אוהבת את זה כמו קולדפליי או הטריפס שהפכו רק ממש לאחרונה למיינסטרים מעולה...
לפחות צדקתי בפעם הראשונה. - ובנוגע להודעה הקודמת שלך, הנה דירוג של הלהקות שאני שומע. 1. רדיוהד 2. סקאנק אננסי 3. אדיוסלייב + קולדפליי 4. פרל ג'אם 5. מיוז 6. מוניקה סקס 7. היהודים 8. אוונסנס (סתם קקי ממוחזר האמת) 9. אירוסמית' (אני לא שומע אבל הם די טובים האומנם). 10. רד האט צ'ילי פפרס (הם די חרא אז שמתי אותם מקום 10).
אמנם דה ווייט סטריפס הם אחלה להקה/צמד (seven nations army ו-fell in love with a girl שירים מעולים), אבל הייד פארק זה פשוט דבר מגעיל, כל אחד יכול לפתוח שמה פורום, אפילו על הכחשת השואה או דברים כאלה