סורי על ההודעה החדשה אבל

moran14h

New member
סורי על ההודעה החדשה אבל

לא רציתי לנצל שירשור תמים טוב אז דבר ראשון:דיי לדון בצורותו החיצונית של ג'וני ..הריי אנחנו (לפחות אני) מעריצות אותו כי פשוט שחקן מדהים! אז למה לנו אנחנו דנות ביופי שלו......... לא שופטת אותכם כי ג'וני באמת מדהים ביופיו וגם אני השתתפתי בדיון אבל אתם מתרכזות רק בזה.. דבר שני: נדמה לי שזה היה כאן אבל פירסמו כאן (שוב ..רק נראה לי שזה כאן) כרזה (הנ"ל) של שודדי הקאריביים 2 שלפי מה שהבנתי היה פאןארט אז מי שעשה את זה פשוט גאון ! שמתם לב שזה חרוז "the pearl is back and so is jack" פשוט גאונות!!!! מה אתם חושבות? דבר שלישי:מה עם הסקר?

מיצי007

New member
תשובות

דבר ראשון: לי אישית נשבר מזה וגם מההערה הזאת שלך ככה שאני לא מתכוונת להגיב דבר שני:הכרזה אכן פורסמה כאן בפורום,פאן ארט גאוני עם סיסמא מדליקה אבל יש מקום לשיפור...לחצי כאן כדי לראות דבר שלישי,הסקר היום יוחלף

Deppaholic

New member
אמממ...

RANAWAY TRAIN דיברה על מעריצת ג'סטין טימברליק... אני מעריצה אותו (על תצאו נגדי..)אז שאלתי אם הן מתכוונות אליי כי גם אני שאלתי על הפוסטר...

Deppaholic

New member
אני יודעת..

אבל הכותרת של ההודעה שלך... "אמרה מעריצת טיברלייק או משהו כזה... אני מבינה ת'צמי לא משנה...

moran14h

New member
רגע רגע רגע

אז פתאום יוצאים נגדי כי אני מעריצה את ג'סטין???? יפה..חשבתי שאתן קצת יותר על רמה מזה.. ומזה קשור? איך זה אני מעריצה את ג'סטין קשור למה שאמרתי? אם מישהי אחרת היתה אומרת את זה לא היית מגיבה ככה וזה ממש לא בסדר מצדך!

Vivi Sparrow

New member
מה??

אני לא אמרתי כלום, וגם אני חושבת שג'סטין שר יפה ושהוא חמוד (אבל לא חמוד כמו ג'וני) !

moran14h

New member
אבל אני לא אמרתי את זה לך

(או שבטעות שירשרתי אלייך למרות שלא נראה לי) אני דיברתי אל ראנאווי טריין שאמרה בדרך עקיפה אבל ברורה שאין לי זכות לדבר (מישום מה) כי אני מעריצה על ג'סטין.

Deppaholic

New member
לא יצאתי נגדך

חשבתי שמדברים עליי.... בגלל שלא ידעתי שיש עוד מישהי בפורום שמעריצה אותו... פשוט אני היחידה שרשמתי בחתימה שלי שאני גם מעריצה אותו...

moran14h

New member
אתם יודעות מה ?

ההודעה ההיא מכוונת רק לראנאויי טריין אוקיי? כי באמת לא התכוונתי לכולם .. ובאמת ומאיפה כולם יודעים שאני מעריצה של ג'סטין? אנילא חושבת שאמרתי את זה מתישהו..

moran14h

New member
אני סולחת (בפעם השניה חח)../images/Emo6.gif

גם אצלי התחילו הדברים להתבלבל..

למעלה