סורי על ההתפרצות, מקווה הדלת פתוחה

גוליגבר

New member
סורי על ההתפרצות, מקווה הדלת פתוחה

איך אשה גורמת לבן זוגה הפרפר להישאר איתה? מה גורם לו להישאר שם תודה.

Cobe Anan

New member
קודם כל..

אף אחת לא תגרום למישהו שהיא אוהבת להישאר- אם אתה אוהב, אין לך צורך להחזיק. אבל מי שאוהב אותך- יישאר מרצון. עכשיו, אני חייב להבין- פרפר בעבר, או תוך כדי הקשר? כי אם זה בעבר, הרי שאהבה חזקה תביית גם את הסוס הפראי ביותר, אבל אם ההתפרפרות נעשית תוך כדי מהלך הקשר- אין מה לגרום לאף אחד להישאר- אם הוא פרפר, שיעוף למקום אחר. בגידות הן קו אדום להרבה נגד קשרים, ואם הן חוזרות הן קו אדום כמעט לכל קשר קיים. זהו.

גוליגבר

New member
אני רוצה לדעת

סורי על הבוטות, כיצד נשים תוות את כורי העקביש . מה הטכניקות, כי גברים שוב מצתער על ההכללות הגסות שלי, הם מטבעם פרפרים . אפילו אם הם חיים בזוגיות נפלאה מאה שנים בערב הם רואים את ערוץ הפלייבוי. אם מישו/י פגוע אני ממש לא חכם . כתבתי ספם אז לא צריך להתייחס.

Cobe Anan

New member
גם נשים הן פרפריות מטבען..

אבל איך אנו טווים את קורי העכביש? אנחנו לא. אני לא נתפסתי ברשת של החברה שלי ולא הסתבכתי בה.. אני נמשכתי אליה, והיא אלי.. יותר נכונה תהייה ההשוואה של משיכת פרפר לצוף מאשר לקורי העכביש. וזה לא משהו שעושים, לא קור שטווים, זה משהו שמרגישים, משהו שפשוט קורה. אני לא נשאר כי אין לי אפשרות לצאת, אני נשאר, כי טוב לי. כי באתי מראש בידיעה שיהיה לי טוב. לכן באתי, ולכן אני לא רוצה ללכת. שום דבר שהיא תעשה לא יגרום לי להישאר אם אני לא ארצה, אבל שום דבר פשוט לא יגרום לי לרצות ללכת. יותר מובן?

גוליגבר

New member
אתה אופטימי

יש לך כנראה חיים יציבים ומאושרים, אבל אני רוצה את הגירסה הפסימית, נגיד אלה שהתחתנו ואחכ מצאו סיבה שלא מהעניין להישאר יחד, הילדים היא סיבה טובה, כסף, פחד, בושה, כול הדברים האלה הם מתכון בטוח לאומללות, בכלל זוגות כאלה שלא מתגרשים, לפחות שיעברו חדר. על מי הם עושים רושם. אני כותב על ההורים .

Cobe Anan

New member
לך תבין..

אני לא יכול להסביר התנהגות של אנשים שאני לא מבין בעצמי..

אחי בגידה זה לא אשמה של מישהו אחד

שני הצדדים אשמים אם מישהו הולך לבגוד כנראה שיש לו משהו חולןה בבית

למעלה