סורי על החוסר קליטה, אבל... מקס ואיזבל ביחד במציאות??
A AnGeL Of DeA†H New member 4/11/03 #9 דווקא אין לי בעיה עם זה... ../images/Emo9.gif חחחחחח שיהיה מזל טוף!
מ מילקשייק בכחול New member 4/11/03 #8 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאיזה חמודיםםם../images/Emo99.gif
ב ברברונת New member 4/11/03 #10 ../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif רציני!? הבגידה.. סתם פחח.. נייס
H h e n y New member 5/11/03 #12 מכול התמונות שלהם ביחד... את שמה דווקא את זאת... איזבל נראית שם כמו.. כמו... חייזרית הינה אני אתקן את העוול ואשים תמונה יותר יפה>>>>>>> אני כן מקנאה לא רוצה אותם ביחד לא מתאים *הולכת לירות באוויר וחוזרת* לא רוצה שהוא יהיה תפוססס
מכול התמונות שלהם ביחד... את שמה דווקא את זאת... איזבל נראית שם כמו.. כמו... חייזרית הינה אני אתקן את העוול ואשים תמונה יותר יפה>>>>>>> אני כן מקנאה לא רוצה אותם ביחד לא מתאים *הולכת לירות באוויר וחוזרת* לא רוצה שהוא יהיה תפוססס
ר רורי המתוס2כת New member 5/11/03 #16 ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gifיאק!!!../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif מישו מוכן להסביר לי מה עבר לו בראש??? שיסתפר ודחוווווווווף!!!
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gifיאק!!!../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif מישו מוכן להסביר לי מה עבר לו בראש??? שיסתפר ודחוווווווווף!!!
מ מורי לנצח New member 5/11/03 #18 ../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif אם לא היית אומרת לי שזה הוא לא הייתי מזהה אותו... גאד איך היא מרשה לו להסתובב ככה?????
../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif אם לא היית אומרת לי שזה הוא לא הייתי מזהה אותו... גאד איך היא מרשה לו להסתובב ככה?????
A AnGeL Of DeA†H New member 5/11/03 #20 חחחחח... לא הייתי מזהה.... שימו לב שבתמונה למעלה מימין... יש לו כמו מבט כזה עצוב.. חחח כמו בסדרה. איזה מתוק
חחחחח... לא הייתי מזהה.... שימו לב שבתמונה למעלה מימין... יש לו כמו מבט כזה עצוב.. חחח כמו בסדרה. איזה מתוק