סורי על החפירה אבל עוד שאלהה...

MOTEK 100

New member
שאלה חשובה!!!

מישהו יודע מהו השם האמיתי של מקסימו המהמם? והאם יש לו םורום בתפוז.. ודרך אגב.. רק עכשיו שמו לי כבלים ורק התחלתי לראות את העונה וחבל שאתם עומדים לסגור את הפורום כי אני הצטרפתי ל"היסטריה" של פלוריסיינטה רק כשהסדרה נגמרה.. חבל.... אז מה שמו של החתיך?

MOTEK 100

New member
קראתי פה שכתבו ש... +שאלה

העונה השנייה היייתה - ופרנקו ואוליביה הצילו אותה.. ולדעתי.. העונה השנייה יותרר מעניינת מהעונה הראשונה ופרנקו ואליביהה הכי פחות מעניינים.. ועוד משהו... באיזו סדרות נוסםות שיחק המהמם פביו די תומסו?

crazy girl2007

New member
כנסי

1.למקסימו במציאות קוראים פביו די תומאסו 2.הפורום לא נראה לי נסגר בינתים. ואני לא יודעת עם יש לו פורום בתפוז..

crazy girl2007

New member
כנסי../images/Emo26.gif

לדעתי שתי העונות מדהימות והסדרות שפביו שיחק: "רסיסטירה"-שנת 2003 "פדרה קורחה"-שנת 2004 פלוריסיינטה-2004-2005 "חואניטה הרווקה"-שנת 2006

MOTEK 100

New member
תודה רבה!!! ועוד שאלה..

אבל יש לי שאלה.. למה סגרו את האתר הרשמי הישראלי של פלוריסיינטה? אבל של המורדים נשאר.. עוד משהו.. קראתי שמישהי כתבה "אתם יודעים למה העיפו את הפריזר מהסדרה...." למה העיפו אותו?

crazy girl2007

New member
אמ ממה שהבנתי(אבל לא בטוח)

היה לו סכסוך עם כריס מורנה(המפיקה)והוא גם כיכב בסידרה ששכחתי את שמה ובגלל זה הוא עזב(נראה לי משתי הסיבות האלה או בגלל אחת הסיבות האלה) ובפעם הבאה תשרשרי טוב

shira1993

New member
אני יודעת הוא...

ביקש העלאה במשכורת שתהייה כמו של פלורנסיה והיא לא הסכימה ובגלל זה התחיל הסיכסוך (לפי מה שחברה שלי אמרה לי)

MOTEK 100

New member
סורי על החפירה אבל עוד שאלהה...

כמה פרקים יש לעונה המהממת של פלוריסיינטה 2 ובאיזה פרק בערך תהיה הנשיקה הראשונה של פלור ומקסימו?

crazy girl2007

New member
הנשיקה של פלור ומקס

נראה לי תהיה בפרק 40 עם אני לא טועה(על תתפסי אותי במילה!)ובקשר לכמה פרקים יש לעונה השנייה אין לי מושג.סורי.

MOTEK 100

New member
משהו חשובב...

רק רציתי להגיד שבהתחלה.. לפניי שנכנסתי לפורום הייתי בטוחה שההודעהה האחרונה תהיה ב-2006.. אבל אני כל כך מאושרת שהפורום הזה עוד חי...!! זה כל כך כיף ואני מאוד מקווה שהאנשים אשר צופים בעונה השנייה בפעם הראשונה שהתחילה עכשיו בג'טיקס ייייהנו ממנה מאודג ויכנסו לפורום... תמשיכו החיות את הפורום כי גם אני אנסה!!!!!! ואם יש לכם עודד חדשותת על מקסימו החתיךך תגידו בבקשה...

MOTEK 100

New member
מישהו מכיר אולי אתרים שונים של פלו

יש לי שאלה.. מאיפה אתם מביאים את כל העידכונים האלו? והאם יש כל מיני אתרים של פלוריסיינטה שממשיכים לעדכן ואולי אפילו לא.. אתרים שווים.. עם מידע וסרטונים שעובדים (לשם שינוי...) וכמובן אם יש אתר רישמי למקסימו.. אפילו אם זה בארגנטינאית....

shira1993

New member
אני חושבת שלעונה השנייה היו...

185 פרקים אההה וגם את לא לבד כי אני לא ראיתי את העונה השנייה ורק חלק מהראשונה

למעלה