סורי על החפירות ביומיים-שלושה אחרונים...

סורי על החפירות ביומיים-שלושה אחרונים...

טוב בצעד קצת שנוי במחלוקת ביני לבין עצמי כתבתי הודעה בפורום "הכרויות" למרות שאני ממש לא יודעת מה אני רוצה ומה אני מחפשת...וגם ציינתי את זה בהודעה שלא יהיו אי הבנות ולא אפגע באף אחד שיודע בדיוק מה הוא רוצה ומחפש. מוזר...לא יודעת... מעניין אם הם עושים מפגשים קבוצתיים חח...כי לא נראה לי שלמפגש אחד על אחד מהאינטרנט אני אלך....מפחיד עדיין

EdisonGirl

New member
אני נפגשתי עם דייוויד עוד בתקופה

שזה באמת היה מפחיד להיפגש, והורים היו היסטריים. היום כבר המון אנשים מכירים ואפילו מתחתנים מהיכרות באינטרנט, לאו דווקא באתר היכרויות או משהו. האינטרנט כבר הפך להיות חלק אינטגרלי מהחיים שלנו, וזה אומר שכבר אפשר להשיג בו בדיוק את אותו מגוון אנשים שתשיגי מחוץ לאינטרנט. פשוט להיפגש במקום ציבורי עד שאת רוכשת ביטחון :)

MyTaoWay

New member

בארבאבא

New member
זה יותר מוזר לי ממפחיד

אני עדיין בקטע שאינטרנט זה מקום לא אמיתי, ושום דבר לא אמיתי יכול לצאת משם. אני גם חושבת על איך אספר את סיפור ההכרות שלנו...

EdisonGirl

New member
את פשוט תגידי: "הכרנו דרך האינטרנט"

יתקבלי 3 סוגי תגובות: 1. אה. (הם כבר ראו הכל) 2. מה? כן? איך? (הסקרנים לדבר..) 3. באמת? ולא פחדת? (ההיסטריים..)

בארבאבא

New member
אבל,אבל..

בא לי לספר על החיזורים או על המבטים שהתנגשו או שבהתחלה ממש לא סבלנו אחד את השנייה ואז הוא הציע לי טרמפ ביום ממש גשום או ששניינו רצינו את אותו הספר בספרייה[כי..מי הולך היום בלוקבאסטר?] אני חיבס"ית צ'יזית.אני יודעת.

ebi83

New member
את תמיד יכולה לספר ש...

עליתם על אותה הרשת, חלקתם רוחב פס או שחטפת לו ניק בשניה האחרונה

EdisonGirl

New member
בעיניי זה רומנטי

כל תקופת החיזורים שלנו מתועדת בכתב בפורום ובמסנג'ר, זה הרבה יותר אטרקטיבי בעיניי מזכרונות תלושים. לכי לפגוש את אהבת ליבך בפתחו של בית משוגעים, ואז תוכלי להגיד "בהתחלה חשבתי שהוא משוגע.." טוב, לא?

להכיר בבר זה הרבה יותר סקסי

...מה זה משנה לעזאזל היכן מכירים? אז מכירים באינטרנט, ביג פאקינג דיל. מה שמשנה זה שמכירים. ממש לא משנה לי מה אחרים יגידו. אני לא בונה על מה אני אספר "להם". לדעתי אינטרנט טוב כמו כל מקום אחר.

2 מהאקסים שלי הכרתי בתפוז

ואלו היו קשרים מאוד רציניים, ממש לא הפריע לי לומר הכרתי אותו מפורום בתפוז. לא שאת אנשים זה עניין בכלל איפה הכרתי אותו. וכשמכירים מפורום, יש איזו היסטוריית שיחות, דברים שכן אפשר לספר. זה לא אם שואלים אותך איך הכרתם אז כזה "סתם דיברנו באינטרנט ונפגשנו". זה לא עובד ככה.

irreplacable

New member
רק לפני כמה ימים

כתבת לי בתגובה שאת עדיין לא בשלה להמשיך הלאה לא? אבל זה בסדר. אני מכירה את זה, את התקופה של אחרי פרידה שאפשר יום אחד לקום בתחושה שלא רוצים אף אחד וביום למחרת לקום בתחושה שחייבים להכיר מישהו חדש כדי להמשיך הלאה, ומייד! נראה לי שיש להם גם מפגשי פורום אבל לעיתים רחוקות... מה עם אתר הכרויות? נראה לי יותר בטוח.. (אם כי גם שם צריך לנקוט באמצעי זהירות..)

אחד על אחד זה מאד מפחיד

מיילא קבוצה של גברים שאת לא מכירה. אבל גבר אחד? גאנג-באנג.

למעלה