סורי שאני לא משרשר, אין לאן ראיתם את הקטע הזה? זה ממש ישן. בטח רובכם ראו...
ש שכטרון New member 20/12/05 #1 סורי שאני לא משרשר, אין לאן../images/Emo59.gif ראיתם את הקטע הזה? זה ממש ישן. בטח רובכם ראו...
ש שכטרון New member 20/12/05 #2 זה לא מתחבר../images/Emo59.gif אז כנסו לפה, תרדו עד למטה - לסמל של אקזיט, ותראו...
מ משוגעת על עופר שכטר New member 20/12/05 #4 אני כבר ראיתי ממזמן../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif זה כבר הרבה זמן בעמוד הזה
ש שכטרון New member 21/12/05 #11 עוד נוסטלגיה...../images/Emo59.gif 057-900150 057-900200 exit.10.tv יא אללה, איזה שנת 2003 זה...
מ מיימונית בדם New member 21/12/05 #7 אוי../images/Emo7.gif../images/Emo90.gif זה מזכיר לי כל מני דברים!!!! איך אני מתגעגעת לאותם ימים שהכל היה עוד תמים תודה עדן
אוי../images/Emo7.gif../images/Emo90.gif זה מזכיר לי כל מני דברים!!!! איך אני מתגעגעת לאותם ימים שהכל היה עוד תמים תודה עדן
ש שכטרון New member 21/12/05 #8 ../images/Emo92.gif../images/Emo59.gif אז גם את מתגעגעת לפעמים לאקזיט של פעם...
מ מיימונית בדם New member 21/12/05 #9 ברור שכן!!../images/Emo7.gif../images/Emo90.gif אין על אקזיט של פעם
ש שכטרון New member 21/12/05 #10 מסכים../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif למרות שיש דברים שאקזיט של היום לוקחים (לא עולה לי כרגע), אבל בעיקרון אקזיט של פעם יותר יפה. היה אקזיט סיטי, שיתוף של הקהל, צילומי חוץ (וצילומי חוף)... השקיעו יותר
מסכים../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif למרות שיש דברים שאקזיט של היום לוקחים (לא עולה לי כרגע), אבל בעיקרון אקזיט של פעם יותר יפה. היה אקזיט סיטי, שיתוף של הקהל, צילומי חוץ (וצילומי חוף)... השקיעו יותר
ש שכטרון New member 21/12/05 #12 ואת זה ראיתם../images/Emo35.gif../images/Emo59.gif http://video.nana.co.il/?SectionID=1305
ש שכטרון New member 21/12/05 #14 חובה להוריד../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif לכל המתגעגעים לאקזיט של ערוץ 10, תורידו את הקליפ בקישור הזה: http://www.megaupload.com/il/?d=CCQ6P3QJ זה אומנם לוקח הרבה זמן להוריד, אבל זה שווה...
חובה להוריד../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif לכל המתגעגעים לאקזיט של ערוץ 10, תורידו את הקליפ בקישור הזה: http://www.megaupload.com/il/?d=CCQ6P3QJ זה אומנם לוקח הרבה זמן להוריד, אבל זה שווה...
מ מיימונית בדם New member 21/12/05 #15 יוווווו../images/Emo7.gif../images/Emo90.gif איזה סרטון מדהים!!!! אני בוכה עכשיו!!!! איך הראו את יעל מיכאל עפר שירי מלי מושיק הם אינת יותר!!!! אני כל כך מתגעגעת!!!! לפעמים אני שוכחת איזו תוכנית מעולה זאת הייתה - והנה אני נזכרת עדןן!!!! המון המון תודה!!!!
יוווווו../images/Emo7.gif../images/Emo90.gif איזה סרטון מדהים!!!! אני בוכה עכשיו!!!! איך הראו את יעל מיכאל עפר שירי מלי מושיק הם אינת יותר!!!! אני כל כך מתגעגעת!!!! לפעמים אני שוכחת איזו תוכנית מעולה זאת הייתה - והנה אני נזכרת עדןן!!!! המון המון תודה!!!!
ש שכטרון New member 21/12/05 #18 למרות שראיתי את הקליפ ../images/Emo59.gif מלא פעמים, הפעם התמקדתי בתמונות, והאמת שגם התרגשתי... יואו, איזה עבר יש על התוכנית הזאת! הים, מושיק, גולדמן ( ), מיכאל, האולפן הישן, הים... איך הכל היה שונה בהתחלה... לא מאמין שאני ממש זוכר את כל מה שהיה!!!
למרות שראיתי את הקליפ ../images/Emo59.gif מלא פעמים, הפעם התמקדתי בתמונות, והאמת שגם התרגשתי... יואו, איזה עבר יש על התוכנית הזאת! הים, מושיק, גולדמן ( ), מיכאל, האולפן הישן, הים... איך הכל היה שונה בהתחלה... לא מאמין שאני ממש זוכר את כל מה שהיה!!!
מ משוגעת על עופר שכטר New member 21/12/05 #20 תודה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo187.gif איזה עצוב ומרגש זה ..אני מתגעגעת לאקזיט של פעם
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo187.gif איזה עצוב ומרגש זה ..אני מתגעגעת לאקזיט של פעם