סורי שאני פותחת בשביל זה שירשור אבל

cool fairy

New member
סורי שאני פותחת בשביל זה שירשור אבל

אני כל כך מאושרת לפני יומים אמי ואחותי חזרו מלונדון והביאו לי ולאחי ( הוא גם בפורום אבל אני לא מגלה מי...) את המשחק גימבוי של מריי קייט ואשלי אולסון! אוי מיי גוד זה כזה מגניב! וגם יש לי מלפני שנה סט עגילים ושרשרת מקו הייצור שלהן אני כל-כך שמחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

gntk

New member
נמאס לי משני דברים

א. הסנוביות פה בפורום. ב. תפסיקו לקרוא להן אולסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב?

קבל חיזוק...

אחותי, זה רק עגילים... ולגיימבוי, אני יכול לומר לזכותי שסיימתי את Pokemon Blue
חחח סתם אסוציאציות לא קשור

gntk

New member
לא את........... חכמה

זאת שסיפרה על החיים שלה

שנייה, תני לי להבין...

אני בפורום 3 שבועות. תגידי לי אני תפסתי תחת? כמה זמן בדיוק צריך לעבור עד שאני אהיה ותיקה?

Alexis14

New member
איזה כיף לי

סורי אם אני נשמעת סנובית אבל אני פשוט מתרגשת... אמא שלי חזרה היום מחו"ל אז מי שרוצה לדעת הנה כל המוצרים שיש לי: איזה 17 ספרים של טובות השתיים ספר אחד של סוויט סיקסטין ספר אחד של מזל תאומות משחק גיימבוי- ההרפתקאות החדשות ספר סטארינג אין חופשה בשמש ביוגרפיה הסיפור שלנו 2 ספרי הרפתקאות 3 פאנזיינס זוהו נראה לי

ענבר 2002

New member
לא מה פתאום...

שלושה חודשים זה לא ממש חדש !!! ואת ממש לא תופסת תחת אני מדברת על הילדים הטרים שבאים אתמול מחר היום וישר לא קוראים את החוקים ואז גם צריך להסביר להם דברים כי אנחנו לא רוצים שהם ימשיכו בהם כמו להביר על אולסן ולא אולסון!!!!

אהההה....

או.קיי סליחה ענבר את צודקת זה לא היה פיר מצידי... אני אפצה אותך בתמונה (את בטח כבר מכירה)...

למעלה