סורי שאני פותחת כתום

סורי שאני פותחת כתום

אבל אני ממש שמחה..עשו לי אתמול מסיבת יומולדת 16 מוקדמת .. וחברה שלי הביאה לי פוסטר של ביטלס ששמתי על הדלת..וככה אני יכולה להסתכל עליהם כל הזמן..עזבו אני מתלהבת

הפוסטר הוא

בשחור לבן,הם הולכים ברחוב ולכולם יש ג'קטים ועניבות..נשמע מוכר? ובשביל בולי איש השלג,אני אוסיף בונוס לחתימה שלי שבכלל לקחתי אותה מספר של דני סנדרסון -כפרה עליו: כך תדע שיש לך- קלסטרופוביה-כשאתה מפחד להכנס לחדר עם טפטים עבים אגואיזם-כשאתה משוכנע שאתה הדבר הנפלא ביותר שקרה לך ומצטער שכדי ללכת לישון תצטרך להפירד מעצמך לכמה שעות חרדה-כשכל רגע נדמה לך שהולכים לצלצל אליך מהשירותרום

אה! ../images/Emo7.gif

אני...אני כל כך רציתי את הפוסטר הזה...סניייף...אבל נגמר...באתר ההוא...של הפוסטרים...ו...כל כך רציתי אותו...ו...סנייף...אבל...תתחדש..
!

אההההההה!!!!!!!!!!

זה אדיר!!!!!!!!!
איך קוראים לספר הזה?! דני סנדרסון ג-א-ו-ן!!! חחחחחחחחחח

חחח סוף סוף !!!

מישהו שמסכים איתי! זה ספר ממש ממש ממש קורע!
"תאמינו לי"-דני סנדרסון הנה אספישלי פור יו עוד משהו: "האם כדאי לחיות? באופן כללי ,כן,אם לא נולדת המגבלות שלך עצומות. אנשים לא שמים עליך,אין לך השפעה,ואם תנסה לבקש שולחן במסעדה יתעלמו ממך. מצד שני,אם אתה חי,המצב דומה מאוד,במיוחד השולחן במסעדה.

אל תתבאס \י ממי!

אני בכלל נורא רציתי פוסטר של הביטלס..לא משנה איזה (העדפה לאבי רואד צפויה שכמוני) ורמזתי רמיזות לחברה טובה שלי שתקנה לי.. והיא קלטה וקנתה לי..בכל מקרה,למה מאתר באינטרנט?היא קנתה לי ב"הפינינג"!(בירושלים) וגם שמעתי שיש חנות בתל אביב שמוקדשת אך ורק לביטלסינו,מישהו יודע על מה אני מדברת?

ניראה לי שיש בראשון גם בינות איזושה

יש שם חולצות של כול מיני להקות וטלאים של להקות וסיכות של להקות אז אולי יש שם גם פוסטרים

ל י מ ו ן

New member
איפה??איפה??איפה??איפה??

איפה בראשון איפה????????מה השם של החנות???איפה היא????? פליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייז!!!!!!!!!!!!!! או קיי להתאפס........ זהו...... איפה החנות הזאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת???????? חחח.....סתם סתם..... אבל תשובה דחוף.. תווווווודה!!!!

../images/Emo12.gif

לא, אבל אם תגידי לי אני מבטיחה לאהוב אותך לנצח
בתקווה שאת את ולא אתה. בעצם אם את אתה, אני מבטיחה לאהוב אותךם לנצח

Miss CB

New member
אה לא...

זה לא מה שיש לי, שלי כתום כזה, הוא קצת תקוע כי הם סתם עומדים שם אבל הוא היחיד שמצאתי... הוא נחמד כזה. אבל שלך גם נשמע ממש מגניב

למעלה