שימו לב מה ראיתי במעריב לנוער! השיר - another one bite the dust טוענים שיש בו מסר נסתר, שתומך בעישון סמים אם שומעים את השיר הפוך.. שמעו ותגידו בעצמכם... כאן לדעתי זה מגניב, אבל סתם שטויות..
זה נכון... וגם שלחו פה 2 קישורים (אחד שלי) כאילו לא פה בשרשור הקדום... הכוונה לזה שמתי שמעבירים את השיר אחורה יש הודעה נסתרת... לפני שגיליתי את הקישורים האלו בערך לפני חצי שנה אני גם ניסיתי לבדוק את זה לבד! ונחשו מה? הצלחתי וזאת אמת... תנסו גם אתם ותראו שזה נכון... אגב ההודעה הנסתרת זאת לא המצאה של קווין... נווו... תקראו את הקישור ששלחתי ותבינו ה-כ-ל!
ה80. ההעברה אחורה נשמעת מקוטעת וצריך ממש להתאמץ כדי שזה ישמע "איטס פאן טו סמוק מריחואנה", אין לי ספק שאף אחד מקווין ובטח לא ג'ון דיקון שכתב, התכוון לכך באמת.
פשוט נשמע לי שטויות, וכל מה שבאתר הזה נשמע שטויות. בחיים זה לא היה נשמע ככה אם לא היו מחפשים ממש בכוח פירוש למילים... בדיוק כמו עם הפתיחה בשיר של אייס אוף בייס מתחילת ה90 כששמעו שם משפט אנטישמי (היהודים תמיד מחפשים מי שונא אותם
) ומסתבר שזה בכלל משהו בליטינית ואין לזה שום קשר לעיברית... אנשים מחפשים גימיקים.