סורי שלא שירשרתי... אבל

סורי שלא שירשרתי... אבל

אני רוצה לספר לכם מה עברתי בשמחת תורה... וזה כן קשור לפורום פה!!! ככה, אני בבנ"ע, ועשינו הקפות, שרוקדים ברחובות עם ספרי תורה וזה... עוברים בין בתי כנסת!! בקיצור, כיף נורא... הלכנו לבית כנסת אחד ברמת גן... ופתאום ראינו בעזרת נשים את יעלי!!! איזה נשמה, באה צנועה כזאתי, התפללה!!! ממש מותק!!! היא כל הזמן תצפתה על גיא שהיא בעזרת גברים... העלו אותו על כיסא וזה.. כי זה מה שעושים בשמחת תורה... פתאום אמרו כזה גיא זוארץ יעלה, ואני כזה מה??? גם הוא פה??!? עמדנו על כיסאות וזה ... כדי לראות מה הולך שם למטה (בעזרת גברים) ואז פתאום חברה שלי אומרת לי להסתכל על התגית שם, כלומר, למי הכיסא שייך... והיה כתוב נסיה זוארץ, שכנראה זאת סבתא שלו או משו! יעל מדהימה גם בלי איפור!! היא הייתה קצת מצוננת כזאת! אבל ממש ממש מותק... סתם, רציתי לידע אותכם!! יום טוב!!!

מיכליייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזו חמודהההה יעלייייי אאאאאאאאאאא אתם קולטים שהיא התפללהההה ואייי היא כזאת נשמה טהורההה דיי אני מתה עליהההה איזו מותקקקקקקקקקקק דייייי לא להאמיןןןןןן שיעלי מתפללת איזו חמודה היאא אני חולה על המושלמת הזאת!

Dorushh 3

New member
למה לא להאמין?! חח../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif

@#!%#$^@&%&@$%^!#$$~@#$#$!%^%$@&@^%&@%%#!$ מיכלל כיף לךךךךךך!!!

mary lou

New member
למה לא?

בחגים וכאלו... לא צריך להיות הבן של עובדיה יוסף כדי לקבל צ'רטר לאזור בית הכנסת

mary lou

New member
חחח מבדר...

זה מזכיר לי ... פעם דוד שלי ראה אותה בבית כנסת ביום כיפור אז תמיד אנחנו שואלים "זה מה שאתה עושה ביום כיפור? מסתכל על העזרת נשים?"
העיקר שנהנית...

למעלה