סורי שפתחתי בא לי משחק

סורי שפתחתי בא לי משחק

אממ המשחק הוא להרוס את המשאלה/חלום זה משחק טוב.... אוקי למי שלא מכיר: מישהו מביע משאלה וכותב אותה בשירשור הבא הורסים אותה ומביעים עוד אחת וככה זה מאגניב!

idanias

New member
משאלתך התגשמה!

את נוסעת-כן אני מדגיש נוסעת!! ונגמר הדלק באמצע:] המשאלה שלי שאני אקבל את המשכורת שלי כבר מחר

אתה תקבל את המשכורת

אבל יפטרו אותך כי לא הפסקת להציק לאנשים המשאלה שלי: שהתחרות שלי תהיה כבר!

idanias

New member
אני מובטל גם ככה../images/Emo7.gif

משאלתך התגשמה
היא התחילה אבל הסתיימה בשל שיבושים המשאלה שלי הלוואי שיעברו השבועיים הקרובים מהר

asasd11

New member
הם יעברו מהר אבל

תבלה אותם בבה"ח בתור צמח המשאלה שלי היא שאני ימצא את הפלאפון שלי ..

idanias

New member
מה אכפת לי צמח לא צמח העיקר יעברו../images/Emo6.gif

אממ כן,משאלתך התגשמה מצאת אותו אבל הוא נפל לך לאסלה:] הלוואי שאמא שלי תזמין עכשיו פיצה-אני רעב:)

asasd11

New member
היא תזמין אבל

אבל בטעות היא תתקשר לפיצריה של כת השטן ,והפיצה שלך תהיה עם דם של זקנים רוסים ופרווה של עכברים המשאלה שלי: שמישהו יבוא ויגיד שהיה לי דוד עשיר שנפטר והוא מעביר לי את כול הירושה

דוד העשיר נפטר

אך החליט שאתה רשע ומפחיד מדי אז בהוא הוריש את הכסף למי שאתה הכי שונא! המשאלה: אני מקווה שמחר בסמינר אני אהיה עם כיתות י'!

את תהיי עם כיתות י'

אבל הם יכפכפו אותך בלי סוף, ישמו אותך על המזגן, בבירזיה ועוד שטיות שעושים לזינוקים. אני רוצה שהיה יום חמישי.

talitali102

New member
ממשיכה ------> ועוד אחד עם כיפה.

יום חמישי אכן הגיע! יום הדין שלך!

idanias

New member
משאלתך התגשמה!

לא ירד גשם היום אבל היו מיליוני סופות טורנדו
הלוואי שבת דודה שלי תומי תבוא אליי עכשיו(
)

talitali102

New member
משאלתך התגשמה!

בת דודתך באה אליך היום, יחד עם מאפיה מסין. הם באו לרצוח אותך... מוחעחעחע... אויש נו תודו שזה מקורי!

talitali102

New member
טוב :p הלוואי שמחר לא יהיה מבחן.

לא משנה במה. פשוט שלא יהיה מבחן XD

idanias

New member
משאלתך התגשמה!

אין מבחן אבל יש בוחן מאוד חשוב=] הלוואי שאני אעשה את הקעקוע שלי בתאריך שאני אמור לעשות אותו

talitali102

New member
משלאתך התגשמה!

עשית את הקעקוע שלך בתאריך שאתה אמור לעשות אותו, אבל אז גילית שזה קעקוע לא אמיתי ונפל עליך דלי מים וזה נעלם P:

למעלה