סורי שפתחתי הודעה חדשה אבל זה חשוב!

N i t z a n 42

New member
סורי שפתחתי הודעה חדשה אבל זה חשוב!

תקשיבו - זה יהיה ממש מבאס אם הם ישירו כל ההופעה רק באנגלית. חייבים לגרום להם לשיר בגרמנית! למישו יש מס' טלפון\אימייל\משו של הנציג שלהם בישראל או מישו שאפשר לפנות אליו ושיוכל להודיע ללהקה שהמעריצים פה מעדיפים הרבה יותר שישירו בגרמנית!? אם יש למישו אז שישים את זה פה וכל מי שיכול ייצור איתו קשר וכשהוא יראה שבאמת הרוב מעדיפים גרמנית הוא ידבר עם המארגנים וכך נגרום להם לשיר בגרמנית!D: מה דעתכם? (כתבתי את זה גם בקומונה)

LiHiLuSh

New member
הגבתי לך בקומונה

חח אז אני יגב גם פה חח התקבנו ליצעוק להם לשיר בגרמנית חח לפחות אני התקבנתי ליצעוק או בגרמנית או באנגלית שישירו בגרמנית נירא לי השרעון שלך היה יותר טוב אפילו חחח במאת למישהו יש?

כן כן כן ובהחלט כן

אני כ"כ מסכימה איתך!! לדעתי טוקיו חייבים לשיר בגרמנית פאק, אני דיי אתבעס אם הם ישירו באנגלית...אני יודעת את הליריקס של רוב השירים בגרמנית ולא באנגלית אווףף שמישהו ידבר עם האמרגנים מסכימה~ אני אישית מוכנה לעשות הכול כדי שהם ישירו בגרמנית.... וזה נושא חשוב..שיהיה למעלה
Bill you are doing it to ME! ...on german

N i t z a n 42

New member
אז למישו פה יש טלפון/אימייל או שמשו של

מישו שנוכל ליצור איתו קשר בעניין הזה? כי זה ממש חשוב!

לפי מה שהבנתי מי שמביאים אותם לארץ

הם חברת ההפקות Alive Productions ולא "הליקון"...

crazysapir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאולי כדאי

לפי דעתי צריך לארגן עם כולם [כמו שהעברנו בקשר למפגש אני חושבת שגם בזבה נוכל] שלפחות שיגיע הפזמוון הקהל ישיר בגרמנית . שהם יבינו תרמז כוסאמק

N i t z a n 42

New member
זה אפשרי אבל..

פחות כדאי- גם כדיי שלא נבלבל את ביל XD וגם כי הם מתכננים לכל הופעה איזה שירים הם ישירו ואם הם לא יודיעם שהרוב פה מעדיפים בגרמנית הם בטח יתכננו את רוב ההופעה באנגלית וזה יהיה ממש מבאס אז בגלל זה כדיי לידע אותם קודם! ולמי שיש טלפון/אימל של מישו שיוכל לעזור לנו שישים! ,כך לפחות נוכל לברר אם הם מתכננים לשיר בגרמנית או באנגלית ואם באנגלית אז נבקש ממנו שידאג לכך שישירו בגרמנית!

crazysapir

New member
לי יש :

ז"א תקשיבי לא קניתי את "סקרים" אבל אם יש לך[ואם לא תשאלי את מי שיש לה] מאחורה כתוב את המס' של הליקון ..תתקשרי למס' ותבקשי את הנציג של ט"ה...הם כבר יפנו אותך.... אני דברתי איתו הוא עהעביר לי פרטים כמה פעמים

נווונ Oo

New member
יש לי את "סקרים" אבל לא מצאתי ת'טלפון. אבל...

יש לי את הטלפון ואת האימייל של חברת ההפקות שהיא אחראית על המופע. DD: אני גם מעדיפה לשיר בגרמנית ^^

LiHiLuSh

New member
יא לי גם יש את סקרים והנה המספר

נירא לי 9 173546 06025 נירא לי או שזה סתם מספר אבל הנה מי שבהיא את הדיסק 03-5565555 נירא לי לפחות זה מה שרשום "-D

למעלה