סושי - שאלה לגבי האורז
היי הכנתי סושי לפני מספר ימים, והאורז הסיני יצא יותר מדי רך, כמעט כמו עיסה. עשיתי בדיוק לפי ההוראות: שמתי אותו במים חמים עד לרתיחה ללא מכסה. ואז לאחר הרתיחה הנמכתי את האש כיסיתי במכסה והשארתי למספר קטן של דקות. כיביתי והשארתי מכוסה עוד 5 דקות. יצא ממש דייסה. אז מה עושים אחרת? ואם כבר... אני מתבלת את הסושי בחומץ אורז, מלח וסוכר. למישהו יש רעיון איך לשפר? תודה סברסיתות
היי הכנתי סושי לפני מספר ימים, והאורז הסיני יצא יותר מדי רך, כמעט כמו עיסה. עשיתי בדיוק לפי ההוראות: שמתי אותו במים חמים עד לרתיחה ללא מכסה. ואז לאחר הרתיחה הנמכתי את האש כיסיתי במכסה והשארתי למספר קטן של דקות. כיביתי והשארתי מכוסה עוד 5 דקות. יצא ממש דייסה. אז מה עושים אחרת? ואם כבר... אני מתבלת את הסושי בחומץ אורז, מלח וסוכר. למישהו יש רעיון איך לשפר? תודה סברסיתות