יוביוב הירוק
Active member
סושי
סתם נזכרתי בתוכנית טלויזיה שראיתי פעם על סושי (איך אני מת על סושי). הראו שם מסעדת סושי ביפן. היתה להם מנת סושי מיוחדת. הכי טריה שיכולה להיות - מוציאים דג חי מאקווריום שיש במסעדה, ואז השף מפלט אותו לגמרי, ורק משאיר את הראש והאידרה מחוברת. מהפילה מגלגלים מהר כמה רולים, חותכים, מסדרים יפה על הצלחת, ומעל הרולים מעמידים את מה שנשאר מהדג. ועכשיו שימו לב - הטבח עובד כלכך מהר ומפלט את הדג כלכך בזהירות, שכאשר הצלחת מוגשת הדג עדין חי ועושה עם הפה תנועות של "אולי מישהו ראה את הגוף שלי? מה אתם אוכלים שם? זה נראה טעים. אפשר ביס?" אגב, יש למישהו מושג איך הדגים שאנחנו מוציאים (סרגוסים, מרמירים וכד´) מתאימים לסושי?
סתם נזכרתי בתוכנית טלויזיה שראיתי פעם על סושי (איך אני מת על סושי). הראו שם מסעדת סושי ביפן. היתה להם מנת סושי מיוחדת. הכי טריה שיכולה להיות - מוציאים דג חי מאקווריום שיש במסעדה, ואז השף מפלט אותו לגמרי, ורק משאיר את הראש והאידרה מחוברת. מהפילה מגלגלים מהר כמה רולים, חותכים, מסדרים יפה על הצלחת, ומעל הרולים מעמידים את מה שנשאר מהדג. ועכשיו שימו לב - הטבח עובד כלכך מהר ומפלט את הדג כלכך בזהירות, שכאשר הצלחת מוגשת הדג עדין חי ועושה עם הפה תנועות של "אולי מישהו ראה את הגוף שלי? מה אתם אוכלים שם? זה נראה טעים. אפשר ביס?" אגב, יש למישהו מושג איך הדגים שאנחנו מוציאים (סרגוסים, מרמירים וכד´) מתאימים לסושי?