סחה על הפרומו החדש (והתלת מימדי)

Aviad1987

New member
סחה על הפרומו החדש (והתלת מימדי)

אבל היתכן שלא הוזכרה שם אף סדרה חדשה מבית הHBO? דווקא היו איזה 2 שהיה שווה לשים עליהם את היד. מקווה שלא השיגו אתכם.

Aviad1987

New member
ו-Epitafios

שמלבד השבחים שחילק לה חביב הפורום ואליל הבנות בהתהוות גדגד קיבלה שבחים מכל מקום אחר. הצעד הבא הוא לראות אותה. חשבתי לבדוק אם להכין את הטורנט... ובקשר לBIG LOVE השמועות אומרות שיס אכן רכשה. אבל הסדרה עלתה רק השבוע(?) ויקח קצת זמן.

gadgad0

New member
"אליל הבנות בהתהוות" - זה אכן אני!

סוף סוף מישהו שממש מכיר אותי! סוף סוף מישהו שיודע שמלבד המתנה דרוכה ושוקקת למוצא-מקלדתו של האדמו"ר אלברט (GILRIV) איינשטיין (נצר ליהדות ממליציסטאן המפוארת), אני גם רגיש, חושני, נחשק וחטוב-עכוז. אה, ובקשר ל-EPITAFIOS, ראיתי את הפרק הראשון וזה טוב ברמה של "המפצח" או "החשוד העיקרי" בפרקיהם הטובים, כולל העתקה (הומאז' בלשון עדינה) לסצינה מהסרט "הרתיעה" (REPULSION) של רומן פולנסקי - וזו, לכשעצמה, סיבה ראויה ביותר לתת כבוד לסדרה הארגנטינית (של HBO) הזאת.

gilriv

New member
? אתה באמת מאמיןן בזה

אז אם ככה -תמשיך להוריד מהחומרה שלך ותעזוב אותנו עם הסידרה הטלנובלה הארגנטינית שלך {אם זה היה באנגלית מילא {אולי תציע הזה לערוץ3 ?במקום תשוקות ...יאאה ! ... יס+ עכשיו משגשגת בדוברי אמריקאית אז למה לקלקל את הם סידרה לא שייכת לקטגוריה -------------------------------------------------------------------- וזה באמת טלנובה !מה חשבתה אני בדקתי את היצוא מHBO היא לא נראת לי

gadgad0

New member
"יס+ עכשיו משגשגת בדוברי אמריקאית"

וגם "וזה באמת טלנובה! מה חשבתה אני בדקתי את היצוא מHBO היא לא נראת לי" - אין, אין עליך. לדעתי, רק בגלל ההודעה הזאת מגיע לך להדליק משואה ביום העצמאות.

gilriv

New member
?

אתם שניכם גורמים לפורום שיהיה שחור כמו בגרמניה?!, איזה מסכנים אתם ?וביחוד את גאד גד שנותן לכם סידרה ארגנטינאית משעממת
תן לי לראות אנגלית אמריראית מה אני צריך סדרות זבל -סדרות דכאוניות זה התחום של ערוץ1 או תנסה ערוץ33 הם יסכימו

snier1991

New member
סדרות דיכאוניות יש בכל ערוץ

וגם ביס פלוס וחלקן אף משובחות(העשב של השכן והמדרגות לדוגמה). ולא הבנתי מה הקשר בין סדרות זבל סדרות ארגנטינאיות וסדרות דיכאוניות וסדרות ערוץ 33(יש שם את אמריקן אידול!)

gilriv

New member
?

אני מתכוון בערוץ3 ?חוץ מ-SNL וכמה רכישות בערוץ3 שמשדרים במקביל את הרכש חוץ מזה אין כלום וזה דיכאון -אם אתה נזכר --במשפט שלWB נגד התוכן הערוץ3 זה בושה שיש לנו כבלים דיגיטל ואין שם כלום כל הרכש הטוב עבר לYES !לזה אני מתכוון YES כרגע מובילה אצלי בתוכניות האיכותיות

gilriv

New member
?

לגבי הסידרה מארגנטינה -שניר תעזוב יש לי כרגע ויכוח עם איזה נודניק

למעלה