סחוטה אנרגטית

MTFNK

New member
סחוטה אנרגטית

במסגרת העבודה אני נפגשת עם כל מיני אנשים, עם חלקם יותר זורם מעם אחרים. יש מישהי שאיתה אחרי חצי שעה אני מרגישה סחוטה ועייפה. היא חולה ויחסית מבוגרת, היא חוזרת על אותם משפטים כמה וכמה פעמים ברמה של לפעמים 4-5 פעמים באותה פגישה.
יש לי הפרעת קשב ולהיות מרוכזת בכל מה שהיא אומרת זה לא פשוט, מה גם שכשאני לא מרוכזת היא ישר שמה לב לזה. היא לא מדברת "לאוויר" בצורה כזאת שאני יכולה פשוט להגיד "כן כן" על כל דבר. היא כל פעם מחכה לפידבק וזה פשוט מתיש אותי. הרבה מאוד מהתוכן לא באמת חשוב וזה "לדבר כדי לדבר".

אני לא עובדת הרבה שעות אבל היום אחרי חצי שעה איתה הרגשתי רצון מאוד חזק לסיים את הפגישה וללכת הביתה - ונשארה עוד שעה.

אני מרגישה שגם בזמן שאני לא עובדת זה משפיע עלי. כבר כמה שבועות שאני אוכלת מעט מאוד ברמה של לדלג על ארוחות שגם ככה לא מסודרות מה שבטח גם משפיע על האנרגיה הנמוכה.

מה אתם אומרים?

היי

היי אם את מרגישה שארוחות לא מסודרות מחלישות אותך, תשתדלי לקחת אחריות ולטפל בכך. לגבי אותה הבחורה, מבינה אותך, אני מניחה שהייתי אומרת לה במקומך - שמעי יש לי הפרעות קשב וריכוז, זה חלק ממני, קשה לי לעקוב אחרי דיבורים לאורך זמן ומתיש אותי להתאמץ לשם כך, זה לא אישית... אגב במקרים של טיפוסים כאלה השותים את האנרגיה אני עושה הגנות ולוקחת בחשבון שאולי הם יפגעו ויתרחקו, מנסה כמה שפחות לפגוע אך לוקחת את זה בחשבון, בכל זאת זה עולה לך בבריאות..... בהצחלה

MTFNK

New member
לא ממש רואה את עצמי אומרת לה דבר כזה

זה קצת כמו להגיד לה "תשמעי אני לא יכולה להקשיב לכל מה שאת אומרת, רק לחלק"
&nbsp
לגבי הארוחות זה בתקופות, יש תקופות שאני פחות מבשלת ופחות אוכלת ואז אני יורדת במשקל

רגע

תחושת העייפות קשורה לאותה אישה או שזו מן תקופה כזו שבאופן כללי את מרגישה סחוטה?

MTFNK

New member
קשור לדעתי לתקופה

אולי גם זה שהעבודה מתחילה להימאס עלי, העבודה עם אותם אנשים, עם חלקם זה יותר זורם ועם חלקם פחות.
&nbsp
אבל כן, התקופה הזאת לא פשוטה לי בכלל!

elar84

New member
אולי זו הנקודה?

אולי משהו כאן דווקא מסמן לך לעשות שינוי?
תחשבי על כך.

MTFNK

New member
מבחינת התעסוקה אני דיי במקום שלי

למרות ששיקום יכול להיעשות בכל מיני דרכים ולא רק בעבודה הזאת.
בכל מקרה אני לא ממש יכולה לעזוב כרגע

elar84

New member
אני מבינה אותך

אני לא בהכרח חושבת על עזיבה, אולי על שינוי פנימי כולשהו.
הייתה לי תקופה בחיים שסבלתי במקום העבודה, אבל לא עזבתי אלא "נכנסתי" בכאב, הקשבתי לרגש, כשהבנתי מדוע הוא מופיע, טיפלתי בנקודה.
אז אולי מראים לך דרכה משהו על עצמך.

אגב, היום בהשראתך רכשתי לעצמי כמה אבנים טובות, ביניהם אחת סגולה ענקית.

MTFNK

New member
מגניב תתחדשי! מוזמנת לעלות תמונות :)

אנסה לעשות הגנות לפני הפגישות האלה. פשוט זה לא תמיד קל להיות בסביבה של אנשים שיכולים להיות מרירים וששותים אנרגיה כמו מים...
&nbsp
אני גם לא עובדת יותר מידי שעות אבל זה עדיין לא מקל... כמו שכתבתי, אחרי חצי שעה היא מרוקנת ממני את כל האנרגיה שגם ככה לא ממש גבוהה בזמן האחרון

elar84

New member
תודה :)

אני ממש מבינה אותך, אין לך אפשרות להתרחק ממנה, כי זה במסגרת העבודה שלך.
תשתפי איך הלך עם ההגנות, מעניין ומסקרן אם זה יעזור לך.

רותי 11

New member
מתוקה

את מבינה שאפילו ויתכן וזה לא רצוני
היא סוג של ערפד אנרגטי
אמרת שהיא חולה ודי דורשת את תשומת
הלב המלאה ולכן היא סוחטת אותך אנרגטית
מה שאת צריכה לעשות זה פשוט הגנות לפני
שאת נפגשת עם אותה אחת כדי שהיא לא תוכל
לשאוב ממך את האנרגיות שלך.
את יכולה להיכנס לבועת אור או מגן דוד מואר או להעמיד
חומה ביניכן.
אבל את חייבת לדעת לשים את המחסום הזה.
גם לי זה קורה מול אנשים מסויימים וזה לא פשוט
מולם לכן תדאגי לעצמך

MTFNK

New member
האמת שאני עושה את זה בסיטואציות מסויימות

אני מדמיינת מסביבי בועה בלתי נראית שמגינה עלי. בדרך כלל אני עושה את זה כשאני בחרדה.
גם לא זוכרת מאיפה, הבנתי שאחרי מקלחת זה נעלם וצריך לחדש את זה. יש מצב שעשיתי את זה גם כשהייתי אצלה כמה פעמים, אבל אני לא יודעת עד כמה זה עזר. אולי יהיה לזה אפקט חזק יותר אם אעשה לפני שאני נכנסת אליה ואחדש את זה ברגע שאני מרגישה שהיא מתחילה לחדור לי את ההגנה.

למעלה