סחטאן על הפורום .......

JEFFRY DHAMER

New member
סחטאן על הפורום ........./images/Emo58.gif

למרות שאני רציתי לנהל אותו אבל בתפוז נתקלו בבעיה . טוב לא משנה.אני רק רוצה להגיד שאין מעריץ יותר גדול ממני ליצירת המופת הטלויזיונית סאות פארק, ראיתי את כל העונות כולל העונה השישית שבה מי שיודע קני כבר ל איתנו, אז החבורה החליטה להחליף אותו ומי שיורש את מקומו של קני הוא..............טוב עזבו אתם תראו לבד עוד כמה חודשים כשיחליטו בביפ לשדר את העונה השישית.בכל מקרה שמתי לב שכמה אנשים פה לא סגורים על הסדרה בכלל ועל יוצריה אז ככה,יוצרי הסידרה הם מאט סטון, וטארי פארקר,שני משוגעים קרועים בראש(מי שראה איך הם הגיעו לטקס חלוקת פרסי mtv לסרטים יבין על מה אני מדבר)בקיצור מאט סטון עושה בעצמו את כל הדיבוב של הדמויות חוץ מקני.בקיצור למי שיש שאלה לגביי הסידרה או שסתם רוצה לקלקל לעצמו,ורוצה לדעת מה יהיה בעתיד אני מוכן לענות ביי!!!!!!!!!!!

IC4

New member
ג´פרי ד(ה)אמר

למה השם הזה מוכר לי ? כל מקרה אתה חוטא בחטא ההיבריס ואם להעיר לך על זה שאתה חושב שאנחנו לא סגורים על יוצרי הסדרה , אז הרשה נא לי להשכיל אותך , כי הרי אתה מעריץ הכי מושבע שלהם ולכן אין טעם שלא תדע את האמת המפחידה ש... מאט סטון לא FUCKIN עושה את הדיבוב לכל הדמויות ובטח שלא כולם חוץ מקני אם כבר אז הדמות השניה/ראשונה הכי חשובה שלו היא KENNY! ויחד איתה KYLE אני ממליץ לך לבדוק את האתר IMDB.COM וחפש שם SOUTH PARK ברוך הבא לפורום (חצי מהאנשים פה אגב רצו לנהל אותו... אם יש לך או לכם המלצות איך לעשות עבודה טובה יותר אתם באמת מוזמנים לעזור לכל נוכחי הפורום על ידי להגיד לי מה שאתם רוצים להגיד)

JEFFRY DHAMER

New member
למר ic4

אז בוא תשמע ,דבר ראשון אני מעריץ מספר אחד ואתה מוזמן לדו קרב ביני לבינך בנושא שאלות על הסידרה.דבר שני מאט כןןןןןןןןןןן!!!!! עושה את כל הדמויות חוץ מקני!!!!!!!.דבר שלישי מה הקישור הדפוק הזה אתה שולח אותי לאתרים לא קשורים בוא כנס לאתר הרישמי אוליי ואז תבין כמה שטעית אבל אני מבקש שתגיד את הטעות שלך בפורום.שאלה ראשונה היא(יכול להיות שהיא קלה)מי בסוף התברר שהוא האבא של קארטמן?????

JEFFRY DHAMER

New member
עוד דבר כדי לתקן אותך

אתה משתמש בפשפט שקרטמן אומר לקייל"להוציא את המקל מהוויגינה"טעות הוא אומר "להוציא את החול מהויגינה" דרך אגב ג´פרי דאמר היה הרוצח הכי מפורסם בארה"ב,בזה שהוא היה חוטף,אונס,רוצח ואוכל את הקורבנות שלו.

IC4

New member
האמת נזכרתי בזה שניה אחרי ששלחתי

את ההודעה
כלומר מי זה ג´פרי ד(ה)אמר ואני לא מנסה להתחרות איתך על מי אוהב יותר את סאותפארק בטח לא אם אתה שואל אותי מי זאת אבא של קרטמן .... אם כבר שאל משהו קשה ואני מודה שאתה בטח צפית יותר בפרקים כי אני את עונה שלישית ורביעית צפיתי רק כשהן היו עוד חדשות ואני לא זוכר חלקים מהפרקים שם אני מניח U R JUST MEACROBS
מה שכן ידידי התחרותי אני אשאל אותך את זה - אם מאט סטון עושה את הדמויות אז למה בסרט BASEKETBALL שאם אתה מעריץ כל כך מושבע אני הרי יודע במאה האחוזים שצפית בו לפחות כמה פעמים , בחרו בטריי פארקר להגיד בקטע ממנו משפט בקול שנערך ויצא כמו קרטמן? אולי כי הוא זה שעושה את קרטמן? ובאתר של קומדי סנטרל לא מצאתי שום לינק הנוגע ליוצרי הסדרה רק סקר / MSG BOARD / NEXT ON SOUTHPARK ולינק לאתר אחר שגם ככה יכלת לתת לי אותו כבר עוד משהו מוזר, באתר שאתה הבאת קישור אליו רשום שהסאותפארק הבא זה TIMMY 2000 ובאתר שיש בו לינק מהאתר הראשון רשום שהפרק הבא הוא Jackovasaurs אי התאמה מענינת אשמח אם תתן לי קישור מדויק לאיפה שרשום שמאט סטון עשה את כל הקולות בסדרה. אגב אם אתה סתם עושה את עצמך ואחר כך תגיד שרשמת את כל השטויות האלה כדי לעבוד עלינו זה יהיה מאד מטומטם אז תדוה פשוט עכשיו (למקרה וזה המקרה)

IC4

New member
איייסייייייי!איייססססהההה חילובשקר!

pokegirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

JEFFRY DHAMER

New member
ic4 שוב אתה טועה

אבל אני עדיין בשלי בכל מקרה בתור אחד שמנהל פורום סאות פארק צריך לדעת שצריך לשלם כדי להיכנס לאתר הרישמי שבו דרך אגב אני מנוי.כמובן שמקבלים כל חודש עיתון סאות פארק.מדבקות,דגל כל חצי שנה ועוד... בכל מקרה בטח שלא היצלחת להיכנס אתה צריך להיות חבר מועדון אז יאללה זריז,לפני שכולם יראו שהמנהל שלהם לא חבר במועדון סאות פארק.ועוד דבר אני לא היתחלתי את המלחמה,אל תשכח שאתה התחלת לתקוף.ועוד דבר אם היית מעריץ מושבע אז היית יודע את התשובה גם אם היו שואלים אותה עוד מאה שנה,התשובה היא כמובן שהאבא של קרטמן הוא............אמא שלו,כי הוא עשה ניתוח לשינוי מין מה שאומר שעכשיו הוא לא יודע מי אמא שלו ביי ואתה מיקרוב(לא יפה לקלל אבל אתה היתחלת)בכל מקרה הורדתי את פרק 607 מי שלא ראה שישאיר לי הודעה בפרטי אני לא רוצה לפרסם את הלינק בפורום(ולא זה לא קאזה!!!!!!!!!)

Carpet Crawler

New member
והטעות שלך...

היא שאמא של קרטמן לא עברה ניתוח לשינוי מין, אלא היא פשוט hermaphrodite, יש לה איברי מין גבריים ונשיים. עוד טעות שלך זה לתקוף אישית אנשים כאן. אני אישית לא מתכוון לרדת לרמה שלך ובינתיים אני לא מוחק אלא רק מבקש יפה שתפסיק ואם להתווכח אז תביא הוכחות חותכות לטיעונים שלך כדי ליישב את הויכוח במקום סתם להתעקש. בתור התחלה, תעיף מבט בחלק של ה-show stars בלינק הזה. ...strike one זוחל השטיח, יכול לנסות.

fn

New member
yo, who´s got sand in their vegina?

הלו הלו ג´, לא להתעסק פה עם IC אחרת יהיה לך עסק איתי וזה לא יגמר טוב...
ועכשיו קצת סדר בקשר לקולות בסדרה: אז מי עושה מה? *טריי פארקר- קרטמן, סטן, גריסון, מאגי, מיס צ´וקסאוןדיק, טימי המעצבן, טוקן, קלייד, השוטר בריידי, satan, "החפרפרת" (בסרט). *מאט סטון- קייל, קני (אגב בסרט כשקני חשף ראשו, לא מאט היה זה שדיבר, גם לא טריי), באטרס, טוויק, סאדם חוסיין, ביג גיי אל, טרנס&פיליפ. *את שף עושה אייזיק הייז *את טאולי עושה אחד מהצוות שגם כותב *את אייק ושאר הילדים הקטנים עושים ילדים של אנשי בצוות על הסט, כן כן :)) fn PTPB

fn

New member
אאאאאאאאה, זה מה שקורה כשכותבים

לפני שקוראים....*blush* עכשיו ראיתי שכבר פורסמו כאן לינקים מפורטים על מי עושה מה בסדרה (מבחינת קולות), מה עוד שגם את פיליפ עושה טריי ולא מאט... oh well, screw it. fn קצת פחות TPTB עכשיו... :)

IC4

New member
TPTB??????

נשמע כמו מילים נרדפות ל DVDA double anal double vaginal two pussyal two buttal? fn האהבה שלנו אליך מתחלקת עם עוד אנשים?

fn

New member
The Powers That Be

או במילים אחרות- האנשים החשובים <G> <fn האהבה שלנו אליך מתחלקת עם עוד אנשים?> fraid so hon. see, I´m lovable that way
=================================== "I don´t trust anything that bleeds for 5 days and doesn´t die" E.C-

Carpet Crawler

New member
ולפינת הקטנוניות../images/Emo98.gif

הציטוט שהבאת הוא לא של E.C אלא של H.B - הרברט גאריסון. מתוך הסרט כמובן. בשבוע הבא נרד לרמת סימני פיסוק (אם נרגיש בצורך בכך). הישארו עימנו. זוחל השטיח, עדיין גאה (בזה שהוא קטנוני, לא במשהו אחר. not that there´s anything wrong with that).

fn

New member
נכון נכון

אוטומטית כתבתי EC משום מה, כמובן שזה היה גריסון. I just LOVE this movie :) לדעתי צריך לפתוח פה פינה חדשה- "פינת הקטנוניות, פינתו של זוחל". ונתחיל עם hG... that´ll work
fn stands correct

IC4

New member
ויש ג´פרי ג´פרי ....

[משום מה כרגע אני נזכר בפרק בסיינפלד עם ג´ו ריפקין שאיליין רוצה שהוא ישנה את השם שלו] אני לא התחלתי בשום מלחמה... נכון אני מודה תקפתי אותך על זה שזיבלת את השכל לדעתי כי אני לא מאמין שמאט סטון עושה את כל הדמויות חוץ מקני כי אני מעדיף להאמין לאתר הענק IMDB וגם לתכנית הספיישל של קומדי סנטרל עם מאט וטריי (ועוד יפני
) מאשר להאמין למישהו שאני לא מכיר שנותן לי לינקים לעמודים חסרי כל תוכן שיכול לבסס את הטענות המגוחכות שלו. עוד שני דברים - אם איני טועה אני רשום באתר (אבל לא עשיתי LOGIN פשוט) וזה שאני מנהל פורום סאותפארק לא אומר שאני צריך להיות זה שיודע הכי הרבה על זה..... (אתה חושב שפתחתי פורום מאטריקס כי אני ידעתי על מאטריקס יותר מכולם? אם זה היה נכון למה לעזאזל שאני אפתח פורום על משהו שאני יודע יותר מאחרים? פתחתי אותו כדי ללמוד מאחרים)(אופס סליחה אני מתנצל על הטעות , אני לא זה שפתח את פורום מאטריקס, אני רק הראשון שביקש וסירבו לו) אני לא מנסה לרדות פה באנשים אני רק רציתי לפתוח פורום שבו אנשים מדברים כמו שמדברים בסאותפארק .. אפילו בעברית אם צריך
כל מקרה... זה שקראתי לך מיקרוב זה היה בדיחה ואגב אם היית יודע להאזין במקום רק לדבר היית רואה שרשמתי: "בטח לא אם אתה שואל אותי מי זאת אבא של קרטמן ...." לכן אתה אמור להבין שאני כן יודע שאבא של קרטמן היא אמא שלו...אנדרוג´נית שיכורה.... ידעתי את זה גם לפני שהתחילה העונה השניה כי לא יכלתי להתאפק ופשוט שאלתי ידיד אמריקאי
כל מקרה, אתה סתם מבלבל אנשים ואתה אפילו טוען שיש לך פרק 607 שבאתר שאתה בעצמך שלחת לי לבדוק רשום שהוא ישודר רק בעשרים ומשהו ביוני וגם אם כן יש לך אותו, כחלק מהפורום עליך לפרסם את הקישור פה... אבל מסיבות שברורות לך אתה החלטת שלא.... so as we say i dont needa take shit from a faggot in denial וכדי להפוך את זה למשהו בהרבה פחות אישי , כי זה מה שאתה חושב שזה נראה לי (אמרת שהפכתי את זה למלחמה?) אם לא תבדוק את הקישורים שנתנו לך לאמת את הטענות שלנו ולא תיתן לנו הוכחות שאתה יודע יותר מאיתנו על מה שאתה מדבר .... אני אאלץ לנדות אותך מהפורום.... לא בגלל שאני חושב שאתה מדבר שטויות אלא כי ככל הנראה אתה לא מעונין להיות חלק ממנו ואתה סתם פה כדי לבלבל אנשים תמימים ! אז אתן לך הזדמנות להסביר את עצמך כי הרי זכותו של כל אדם להביע את דעתו

ואווו.....

איך אפשר להיות עד כדי כך ילדותי... וביחוד ג´פרי מהשמוק תאמין לי שאם מישהו לא ראה 2 וחצי פרקים מהעונה השלישית זה לא אומר שהוא אוהב סאות´ פארק פחות... זה דבר שאי אפשר להתחרות בו, אין לזה מידות! אז מה הפיגור לעשות על זה תחרות?! מה ואם מישהו לא יודע לענות על כמה ריסים יש לקני בגבה הימנית זה לא אומר שהוא אוהב סאות´ פארק פחות או לא מבין בזה כלום (כן, אני יודעת שלקני אין ריסים... סתם דוגמא.. ואל תהיו עד כדי כך קטנוניים) בקיצור - GROW UP UNCLE FUCKERS!!! ודי! תפסיקו כבר להתלהב מזה שראיתם פרקים שעוד לא שודרו!!! זה לא בעיה להוריד... והסדרה לא בורחת לשום מקום (אני מקווה) ואני לא ממהרת לשום מקום. ולחלק מהאנשים זה הורס... ונמאס לי כבר לקרוא הודעות של "מי שלא רוצה שזה יהרוס לו אז שלא יקרא" זה לא שאני מכריחה אתכם לא לדבר על זה אבל אני מרגישה בחוץ... ובטח יש עוד שמסכימים איתי... ואין לי משהו נגדכם.. אני יודעת שזה נשמע כאילו אני בכריזה... בעצם אני כן... אבל זה לא אישי... סתם לא היה לי על מי להוציא את זה
אני חושבת שזה פורום נהדר, לא? ורק ב-2 קלוריות... ובגדול ממש אין לי תלונות... אבל זה כבר עבר את גבול הטעם הרע (כמו הקישקה שסבתא שלי הכינה.. בעעע...) טוב...זהו.. נרגעתי... ~לוקחת כדורים~ צ´אוווווווווווווווווווו

למעלה