סחיטה בבד
נתקלתי כבר בכמה מתכונים שכתוב שם לסחוט משהו בתוך בד.
לדוגמא הפעם זה מתכון לבסיס פיצה מברוקולי וכתוב להעביר במעבד מזון ואחר כך לשים בתוך בד ולסחוט את הנוזלים.
אני קצת מבולבלת.
באיזה בד אני משתמשת?
מאיפה אני משיגה אותו?
נראה לי שבד רגיל של בגדים ישאיר סיבים בתוך האוכל.
נתקלתי כבר בכמה מתכונים שכתוב שם לסחוט משהו בתוך בד.
לדוגמא הפעם זה מתכון לבסיס פיצה מברוקולי וכתוב להעביר במעבד מזון ואחר כך לשים בתוך בד ולסחוט את הנוזלים.
אני קצת מבולבלת.
באיזה בד אני משתמשת?
מאיפה אני משיגה אותו?
נראה לי שבד רגיל של בגדים ישאיר סיבים בתוך האוכל.