סחרחורות קשות

סחרחורות קשות

ביומיים האחרונים אני סובלת מסחרחורות קשות, עד איבוד שיווי משקל והיאחזות במשהו כדי לא ליפול. הרופא יהיה זמין אחרי החג. האם תופעה מוכרת? (לא זוכרת דבר כזה מהריונות קודמים ) יש משהו שאני יכולה לעשות בינתיים? (אוכלת די מאוזן, כולל בשר, בימים האחרונים ישנתי קצת יותר בלילות, אולי קשור? )

שירהד1

Member
מנהל
אויש, תגידי- סבלת פעם מ"ורטיגו"?-

זה מין וירוס כזה באוזן שגורם לסחרחורות קשות? לבעלי היה את זה כמה פעמים. אולי בכלל מדובר בתופעה שאינה קשורה להריון?
בכל מקרה- לא כל כך יודעת מה עושים עם זה, פרט למנוחה. בטח לא לנהוג ולא להסתובב בחוץ.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

shira3121

New member
היה לי את זה בתחילת ההריון והשתפר כשהפסקתי תמיכה

מקווה שיעבור לך מהר

מזג האויר?

כל תחלופת מזג אויר הפכתי לחלשלושה יותר מהרגיל, כולל סחרחורות כמו שאת מתארת, ובוודאי טירוף גשם/שרב כמו מה שהיה עכשיו. המון מנוחה, ולא לקום משכיבה או ישיבה בבת אחת כי אולי לחץ הדם שלך טיפה נמוך, ואז כל הדם בורח לך מהמוח לרגליים וסחרחורת כמובן (תת לחץ דם אורטוסטטי קוראים לזה). ובכלל בהריון נפח הדם שלך עולה ל 150%, ולגוף וללב קשה להתמודד עם כל העומס הזה. לכן הדופק גבוה בהריון, ולעתים גם מופיעות כל מיני תופעות לא נעימות של לחץ דם יחסית נמוך כמו עייפות חולשה וסחרחורת. אני אלופת התופעות הלא נעימות.

כנראה לא אדע מה זה היה בדיוק

הסחרחורות חלפו כלעומת שבאו. בעלי דאג והתעקש לשים לי בקבוק מיץ מתוק ליד המיטה שאשתה כמה לגימות עוד לפני שאני מתרוממת, מה שעזר מאד. חושדת שאולי זה היה קשור למרווחים גדולים יותר בין הארוחות (בכל זאת חופש וישנים עד יותר מאוחר).

שירהד1

Member
מנהל
העיקר שאת מרגישה טוב יותר

למעלה