סחרחורות

galnac

New member
סחרחורות

שלום לכולם, לפני מספר ימים התעוררתי בסחרחורת איומה שהפכה לחלק מחיי, מידי בוקר בימים האחרונים. בביקור אצל רופא המשפחה אובחנתי כסובלת מורטיגו. קיבלתי כדורים בשם אגיסרק שבינתיים לא עוזרים במאום. אדרבא, ביומיים האחרונים יש החמרה, והסחרחורת נמשכת רוב שעות היום. נראה לי כי האופן בו אובחן הורטיגו הוא קצת חובבני. האם כדאי לפנות לנוירולוג? מה קורה אם אמורים לטוס??? (הייתי אמורה לטוס הלילה, בינתיים דחיתי ליום שישי בתקווה שארגיש יותר טוב). אילו בדיקות אפשר לעשות כדי למצות את האבחנה? בברכת רפואה שלמה, גל

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורום גל

שלום גל, האם מלבד הסחרחורת יש כאב באוזן , בצוואר? האם יש בחילות, כאבים בקיבה, צרבת? האם יש אובדן שיווי מקל? במידה וכל הסימפטומים שציינתי קיימים את אכן סובלת מוורטיגו. רופאים המטפלים במחלה: : רופא א.א.ג., נוירולוג,רופא מומחה לסחרחורת לטיניטוס וורטיגו. בדיקות לאיבחון וורטיגו: בדיקות דם,בדיקת BERA ,בדיקת ENG , בדיקת שמיעה,CT ,או MRI בהתאם לצורך. בעת התקף וורטיגו אין לטוס ההתקף עלול להחמיר בעת הטיסה. עשי את כל הבדיקות שאמרתי.אשמח לעזור בכל עת. אני חולת וורטיגו שסבלה מהמחלה 16 שנים והחלימה החלמה מלאה. פניתי לרופא מומחה מהדסה שהציל את חיי. בברכת רפואה שלמה, זהבה שחם

galnac

New member
Vertigo

זהבה שלום ותודה על המענה אין כאבי אזניים, אין כאבים בקיבה וגן לא צרבת. בחילות יש בשפע- נראה לי כתוצאה מהסחרחורת. אני נפגשת הבוקר עם א.א.ג. ומקווה לטוב. בריאות, גל

zs1957

New member
אשמח לשמוע מה אמר לך הרופא

בינתיים תעשה את כל הבדיקות שהרופא יתן ואני מקווה שהכל יסתדר. זהבה שחם

zs1957

New member
מה שלומך galnac ?

האם את עדיין בהתקף? אגיסרק היא התרופה הניתנת לחולי וורטיגו מנייר וטיניטוס היא אמורה לעזור ולהקל על הסימפטומים. כמה זמן עבר מאז שהתחלת את הטיפול באגיסרק? האם הרופא אמר לך להמנע מאכילת מלח, מתוק,קפה תה ואלכוהול? האם עשו לך בדיקות דם לבדוק את הB12 B6 B2 B1 הומצסטאין? אהא, השיבי לי על שאלותי כדי שאוכל לעזור לך ולהקל על סבלך. זהבה שחם

למעלה