סחרחורות

Kelly22

New member
סחרחורות

שלום. אני בחורה צעירה ויצא לי לסבול במשך חיי פעמיים (נכון שזה כלום) מתופעה מוזרה שבאמצע הלילה התעוררתי ונוכחתי לדעת שהכל מסתובב אבל בטירוף (יותר מהר מקרוסלה)...חשבתי שאני ממש עומדת למות ולא הבנתי מה קורה לי..ואז אחרי 10 דקות של סחרחורת מטורפת לגמרי פשוט הקאתי בסביבות 15 פעמים באותו לילה ובכל פעם שהקאתי הסחרחורת נחלשה עד שזה נפסק לחלוטין ועבר מעצמו בתוך לילה..מה זה מאפיין הדבר הזה?? וירוסים למיניהם באויר? יש דרכים למנוע את זה? אני ממש מפחדת שזה יקרה לי שוב..אחת החוויות היותר לא נעימות שקרו לי. ועוד שאלה..האם שעות שינה לא מסודרות או חוסר בשעות שינה גורם לאי שיווי משקל ומן תחושה כאילו האדמה זזה? תודה!

אירית51

New member
kelly יקירה

שבוע שעבר זה קרה לי בדיוק,ולמדתי שלדבר הלא נעים הזה קוראים וורטיגו ולדעתי חטפת התקף וורטיגו. אני גם חדשה כאן בפורום וישנה בחורה נפלאה בשם זהבה שעודדה אותי ,והאירה את עיניי ונזכרתי שלמעשה זה קרה לי לפני הרבה שנים שהייתי צעירה בערך בגילך,והים הופתעתי לשמוע שאחי סובל מזה אכן הפעם זה קרה לי בעקבות כך שבתי חשה ברע ונכנסתי ללחץ נפשי . אני מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב. אירית

royy23

New member
לאירית

וורטיגו זה לא בעיה באוזן או בעצב? ולמה הקאה פותרת את העניין במהירות? מה ההגיון מאחורי זה? זה לא כרוני אצלי..פשוט קרה לי פעמיים בחיים ולא ידוע לי על בעיות אוזניים או עצבים.

zs1957

New member
וורטיגו בעיה עצבית באוזן התיכונה

גורמת לסחרחות ואובדן שיווי משקל,בחילות והקאות ואף לכאבים באוזן. לעיתים ש תחושה של אוזן סתומה. זהבה שחם

אירית51

New member
לזהבה

זה שאני מרגישה ממש אוזן ימין סתומה ,אבל רופא א.א.ק שהוא גם ידיד טוב אמר לי שרק אחרי שינקה את הפקק ניתן לבדוק את האוזן התיכונה,נכון לעכשיו אני ממש מרגישה אוזן ימין פקוקה ,אפילו עכשיו כאשר הרמתי את הראש לקרא ממסך המחשב הרגשתי קצת סחרחורת קלה אבל את ההתקפה הנוראית שהיתה לי היום ולפני 18 שנה אירית

אירית51

New member
גם לי זה קרה פעמיים

בדיוק כמו שאת מתארת ,אני בר לא בטוחה שיש קשר לאוזן פקוקה אבל השבוע חוותי גם וורטיגו וגם אוזן פקוקה עד לרגע זה, אירית

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורם Kelly22

שלם רב, הסיפטום שקרה לך עלול לשוב. חשוב מאד להבדק אצל רופא א.א.ג. או נוירולוג ולקבל אבחון רפואי למצבך.אנשים הסובלים מוורטיגו סובלים מחוסר שיווי משקל ומחוסר שינה, מסחרחורת חזקה בחילות והקאות. אלה הן תופעות של מחלה. זהבה שחם

למעלה