סחרחורת

חגיגית7

New member
סחרחורת

שלום, היתה לי סחרחורת בשבוע שעבר ושוב היום, האם זה וורטיגו? האם אני צריכה ללכת להבדק? רציתי גם לדעת אם יש סוגים של סחרחורת והאם יש זמן מסויים שהיא אמורה להמשך (באותו רגע...). האם ישיבה מרובה מול מחשב היא אחת הסיבות? (יש לציין שהמקום בו אני יושבת הוא סגור והחלונות כמעט אף פעם לא נפתחים... רק המזגן, תודה.

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורום חגיגית7

שלום רב חגיגית7 יש מספר סיבות לסחרחורת: לחץ דם נמוך, אנמיה, וורטיגו, טינטון, מחלת מנייר,מחסור בויטמין B12 איזה סוג סחרחורת יש לך ? כמה זמן? האם מדובר בסחרחורת סיבובית? האם יש אובדן שיווי משקל? האם יש כאבים בצוואר?האם יש כאבים באוזן? האם יש בחילות? האם יש הקאות? ישיבה מול מחשב לא גורמת לסחרחורת. מי שסובל מוורטיגו ויושב בחדר סגור בו החלונות אינם נפתחים יקבל סחרחורת. אדם בריא לא יקבל סחרחורת בחדר סגור. עלייך ללכת להבדק אצל רופא א.א.ג. מומחה לסחרחורת או אצל נוירולוג. אשמח לסייע בכל עת. זהבה שחם

חגיגית7

New member
סחרחורת

תודה על התגובה.. אין לי כאבים בצוואר או באוזן, אין הקאות, לגבי אובדן שיווי משקל, אוליי מעט (אני נשארת לשבת..אז אני לא ממש בטוחה) הסחרחורת היא סיבובית (החדר מסתובב.. ) ונמשכת בערך 30 שניות אבל גם שעתיים אח"כ ההרגשה קצת נשארת, זאת אומרת שזה עבר ב99%.. אילו בדיקות מבצע רופא א.א.ג?

zs1957

New member
סחרחורת סיבובית

שלום חגיגית7 סחרחורת סיובית שבה החדר מסתובב ואובדן שיווי משקל זה וורטיגו. יש לבדוק מה מקור הוורטיגו. אם מדובר בתזוזת קריסטלים באוזן התיכונה (וורטיגו ווסטיבולרי) טיפול פיזיותרפיסטי עשוי לפתור את הבעיה. מטלטלים חזק את הראש ומשיבים את הקריסטלים למקומם. בזה תם הטפול ונעלמת הסחרחורת. אם מדובר בפגיעה עצבית של עצב מספר 8 הטיפול הוא תרופתי וארוך יותר. עלייך לפנות למרפאת סחרחורת באחד מבתי החולים בארץ. הטיפול נעשה ע"י רופא א.א.ג. מומחה לסחרחורת. הבדיקות המבוצעות הן: בדיקות דם, בדיקת bera בדיקת ENG בדיקת EEG , אשמח לסייע בכל עת. זהבה שחם

למעלה