סחרחורת

doritj

New member
סחרחורת

שמי דורית ילדתי לפני כחודש וחצי כבר בסוף ההריוןהתחלתי לחוש בסחרחרת שממשיכה גם כעת. עשיתי בדיקת שמיעה, בדיקת ברה ובדיקת EEGכל הבדיקות תקינות 0 טרם קיבלתי תוצאותלבדיקת EEGׂ? כרגע הסחרחורת פחתו אך הן חוזרות בצורה של חוסר שיוו משקל אני לא יכולה להמקד במשהו יותרמידי זמן( יש לציין שאני מניקה ) זה ממש מפריע לי במהלך היום , מה עושים????

zs1957

New member
סחרחורת תשובה לדורית

שלום דורית, מזל טוב להולדת בנך/בתך. מאחלת לך גידול נעים , מלא חוויות.. יש לפנות למרפאת סחרחורת לרופא א.א.ג. מומחה לסחרחורת או לנוירולוג. יש לבדוק את מקור הסחרחורת? האם מדובר בתזוזת קריסטלים ? האם יש מחסור בויטמין B12 ,B1,B6 ? האם זה וורטיגו? בדיקות ברה ושמיעה תקינות וזה משמח. צריך להמתין לתוצאות ה-ENG . כאשר תקבלי תוצאות כל הבדיקות תהיה אבחנה ותוכלי לקבל טיפול רפואי בהתאם. תרגישי טוב, זהבה חם

doritj

New member
בהמשך לשאלתי

מדוע הנורולוג וא ו רפא אף אוזן גרון לא שלח אותי לבדיקת מחסור בויטמינים. כמו כן אילו טיפולים נותנים למצב זה?

zs1957

New member
מחסור בויטמינים תשובה לדורית

היי דורית, הרופאים המומחים בתחום הסחרחורת והטינטון שולחים לבדיקות ויטמינים ומינרלים. מדובר בבדיקת דם שעפ"י תוצאותיה נותן הרופא את המינון המתאים בהתאם לחוסרים בגוף. חשוב מאד שהכל יעשה בפיקוח רפואי. לכל תרופה או תוסף מזון יש תופעות לוואי חשוב לקרא בעלון התרופה. אני אישית מעדיפה את תוספי המזון הטבעי כי אין בהם כמעט תופעות לוואי. תרגישי טוב, זהבה שחם

doritj

New member
למי לפנות?

עשיתי בדיקות דם והכ ל תקין. לא ידועלי אם בבדיקות ישנה התייחסות לויטמינים. הנןרולו וא.א.ג לא הפנו אותי לבדיקות. האם יש לפנות לרופאים נוספים. אני חברה בכללית, למי לפנות??

zs1957

New member
למי לפנות? תשובה לדורית

היי דורית, מדברייך עולה כי לא עשו לך א כל הבדיקות הדרושות. מציעה לך לפנות לאחת ממרפאות הסחרחורת בבתי החולים. יש באיכילוב , בוולפסון, במרכז הרפואי רבין . היחידה לסחרחורת נמצאת במרפא א.א.ג. וניתן להגיע אליה ע"י טופס 17 מהקופה. רפואה שלמה, זהבה שחם

ושוב שלום דורית...

אני חדשה כאן...זו פעם שנייה שלי (את הראשונה מחקו...), די במקרה התגלגלתי לפורום הזה (אני מגיבה בפורומים אחרים), קראתי את הודעתך ולא יכולתי להתעלם ממנה. הסחרחורת אותה את מתארת יכולה להגרם מסיבות שונות ולכן טוב עשית כשהלכת להבדק, אך כעת משנשללו סיבות אלה, ממליצה לך לפנות לרפואה משלימה בכלל ורפואה סינית בפרט (ולא באה להמליץ על עצמי). במהלך ההריון גופך "ויתר" לטובת התינוק הלידה עצמה היא קשה ודרוש זמן להתאושש ממנה ובמהלך ההנקה גופך שוב נדרש לתת מעצמו ההנקה חשובה ביותר, גם הרגשתך הטובה חשובה וניתן להשיג הכל. במידה ואכן תפני לרפואה סינית תעברי תשאול מקיף, תאובחני באופן פרטני ומדוייק, תקבלי שינויים תזונתיים שיחזקו אותך ויספקו לך את מה שחסר לגופך וגורם לו לחוסר איזון, כמובן צמחי מרפא ודיקור... היום, גם קופות החולים מספקות שירותי רפואה משלימה וכמובן ישנם אינספור מטפלים שעובדים באופן פרטי, ישנן שיטות טיפול רבות - רפלקסולוגיה, נטורופתיה, הומאופתיה, רפואה סינית ויפנית...ועוד... מאחר והודעתי הקודמת נמחקה, חשוב לי לציין שוב, לא מנסה להמליץ על עצמי. חלק מההודעות כאן מתארות בעיות שניתנות לפתרון ללא התערבות כימית בתרופות, ע"י טיפולים טבעיים שאינם ממכרים את הגוף והנפש. גם אני סבלתי מטינטוס קשה, החל בעקבות התרופה לגמילה מעישון (זיבן), נשלחתי לבדיקות אוזניים ועברתי בדיקות רבות, כולן חזרו תקינות והטינטוס החליט להשתקע, אז פניתי לרפואה סינית ולאחר מספר טיפולים הצלחתי להשתחרר מהתופעה האיומה והמטרידה הזו. רפואה שלמה
מיכל אמיתי

למעלה