סחתין לסתיו על הופעתו בכתבה במוסף הארץ

ronnm

New member
סחתין לסתיו על הופעתו בכתבה במוסף הארץ

אולי תסדר גם לפורום הזה יחסי ציבור כאלה

Master Stav

New member
אני עובד לכיוון .....

צריך כמה נושאים מענינים ואז לעשות מיפגש של 10-15 אבות ואמהות מהפורום .... ונביא איזה כתבצ'יק .....

MrCheff

New member
יש לי בעיה קטנה עם זה

הייתי מוכן לעשות מפגש אבל ללא נוכחות התקשורת. בלי להכליל, אבל רוב העיתונאים/כתבים שנתקלתי בהם מחפשים את הדברים המעניינים את הקהל. מטבע הדברים הם גם מסרסים/מסלפים/ממציאים והכל לשם הכתבה. לא סתם נכתב השיר עיתונאי קטן שלי.. (אריק איינשטיין) הם כותבים בעיתונים מה שהם רוצים מסרסים מלכלכים בלי שום רחמים נכנסים אל המיטות מציצים מהחורים ואין מה לעשות אין פה רחמים

Master Stav

New member
ראיתאתה כתבה בהארץ ?

הייתה כתבה מעולה מאוזנת ובאמת מפרגנת

MrCheff

New member
עדיין לא ראיתי את עיתון הארץ

אני מקבל מגיסתי פעם בכמה שבועות את גליונות סוף השבוע האחרונים. מניח שאקבל בקרוב כמה גליונות ואז אקרא.. בכל מקרה.. זה מאוד תלוי בכתב

hag70

New member
כתב????? אתה רציני??????../images/Emo12.gif

אין לי בעיה להגיע למפגש שכזה. יכול להיות מאד נחמד לפגוש את האנשים מאחורי הניקים. אבל מבחינתי אם יש שם כתב, אני לא מגיע. אני מגיע למפגש הזה או לאחרים בשביל לעשות כיף ולהכיר אנשים, ולא להיות כמו קוף בגן חיות (וסליחה על הדימוי). ואיין לי כוונה שישאלו אותי תוך כדי שיחת חולין עם X על החיים למה אני גולש דווקא בפורום הזה ומתי התחלתי ולמה וכמה. ואני בהחלט מקווה שהמפגש לא יתארגן "בשביל" הכתב/ה.

hag70

New member
תראה...

מבחינתי כש 10-15 אנשים שמכירים רק וירטואלים נפגשים בפעם הראשונה ומישהו בא לכתוב עליהם כתבה, זה כן סוג של "תצפית". אבל הרעיון של כתבה על הפורום בלי קשר למפגש זה רעיון מצויין ואין לי בעיה להשתתף בה

ronnm

New member
אני בעד כתבה

אבל האופי שלה צריך להיות שונה מהאופי של הכתבה על הפורום השני לא צריך מפגש בשביל זה. הכתבה צריכה לעסוק יותר בתמיכה שלה זוכים האבות החדשים, אלה שרוצים ולוקחים חלק משמעותי בגידול הילדים כתבה כזאת אולי תעודד עוד גברים לראות את מה שאנחנו רואים אני אשמח להתראיין לכתבה כזאת...

AlonPe

New member
סחתין, סחתין! ../images/Emo45.gif

על מה היתה הכתבה? אתה יכול להביא קישור/לסרוק? (למען חברי הפורום שאינם "אנשים חושבים"!
)

למעלה