סחתן אריאל על הפרומו ...

ניר86

New member
סחתן אריאל על הפרומו ...

סחתן אחי על הפרומו בערוץ 2 פרומו נחמד מאוד ושיהיה לך המון המון בהצלחה אחי ....כולנו מאחוריך

תודה אחי היקר... ובהזדמנות הזאת

אני רוצה לבשר לכם שעבדכם הנאמן עבר אודישנים לשירותרום,והולך לשיר בשירותרום עם הראל מויאל, שי גבסו, רונית שחר, זהבה בן, סאבלימינל וסיון, יהורם גאון, דיויד ברוזה,קורין אלאל ועברי לידר, וגם כנראה דואט עם אחד האומנים. בכל מקרה אתם מוזמנים לראות את הפרומואים בערוץ 2, ולא לשכוח ב-29/12 השירותרום!!!!

אריאל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ראיתי אותך
בטוח שאני אראה את השירותרום

orianush

New member
לא ראיתי...

איזה כייף לך!! חח בהצלחה
סליחה על הבורות אבל מה זה בדיוק שירותרום?? ידעתי מה זה אבל שכחתי חח

orianush

New member
חחח ראיתי עכשיו..

איזה חמודייים חחח דווקא מראים אותך הרבה.. כל הכבוד לך
זה ישודר בטללויזיה?! או ברדיו? מה זה?!?!? (חח איזה סתימות..) והראל.. איזה חמווד... אגב הראל, אתמול הייתי בצילומים לפספוסים.. היה ממש מצחיק חחח מסכן.. "נמאס לכם לשחק בקקי? עברו לחאקי.. סמל מויאל" חחחחח טעימה קטנה מהמתיחה.. לא יגלה לכם את השאר
אז אריאל שיהיה בהצלחה ותעדכן אותנו מה הולך שם אה?!

שירותרום זה

תורמים כספים למען חילים בודדים, או סתם לשפר את האיכות של החדרים של החיילים, בקיצר השירותרום זה למען החיילים... שנה שעברה המשפחה שלי(וגם אני היינו בהתחלה של השידור) היה נחמד הצילומים...

אעאאעעאעע

אריאלללל איזה יופיייי
כבודדדד
לא ראיתי אותך בפרומו, יוו אני חייבת לראותתת שיהיה לך בהצלחההה!!!
מגניבבב חחח אני מקליטה את זה
איזה כיף לך... תשיר עם הראל
ושי!!

תודה חמודים! ותודה ענקית לרן אביב,

הבנדאם המדהים שהציל אותי ביום האודישנים, ובזכותו הצלחתי לשיר כמו שצריך. רן! אתה תותח ותודה!

מבטיח לעדכן...

אגב, אוריאן אם תהיי ילדה טובה, אני אארגן לך פגישה קטנה עם... רק בגלל שאת כ"כ דואגת לפורום של יוסי בימים שאני לא כאן.. :) אגב, הייתי שמח מאוד אם יוסי היה משתתף בשירותרום, במיוחד כי השיר שלו "פס" מדבר על הצבא וכ"כ כ"כ מתאים לשירותרום..

orianush

New member
אני עושה הכל בכייף ../images/Emo13.gif

וסליחה שלא הייתי פה הרבה השבוע.. היה שבוע קצת לחוץ.. מלא מבחנים

עם הראל מויאל?

אמאאא הייתי מתעלפת מלראות אותו חחח אוריאןןן תהיי ילדה טובה... כדאי לךךך איזה כיף לךךךך ואריאל באמת חבל שיוסי לא שם... איזה באסה...

וואי יפההההה אריאל, בהצלחה..../images/Emo140.gif

וואי שאלה זה ישודר בטלויזיה???? וואי אני יהיה באילת אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה