סטאג' ברפלקסולוגיה

eta22

New member
סטאג' ברפלקסולוגיה

שלום, אם את חולה בטרשת נפוצה ומעוניינת לנסות יחד איתי לטפל במחלה או לפחות להפחית את ההתקפים באמצעות רפלקסולגיה, אני עושה עכשיו סטאג' שנה שנייה ומחפשת אישה מאזור מגורים חדרה, ניידת לטיפול פעמיים בשבוע. אשמח אם תייצרי קשר אתי.

eta22

New member
תשובה לסקרנית

אני אישית מעדיפה לטפל בנשים .

m י כ ל

New member
איזה מזל שגם לטרשת נפוצה

יש העדפה לנשים. אני מניחה אם כך, שיש ועדת מיון לפני שמגיעים סוף סוף לטיפול המיוחל. אני אסכם את הדרישות שלך עד כה: א. מגדר - נקבה ב. אבחנה של טרשת נפוצה ג. מגורים - איזור חדרה ד. מצב קליני - ניידות מלאה (מה שמבטיח שאין לך שום כוונות להופיע, במלוא יכולותיך, אצל החולה. החולה צריכה לבוא אליך.) האם יש עוד משהו שבו חולות טרשת נפוצה שעונות על הסטנדרטים הללו יכולות לעזור לך??? נ.ב.: מציעה לך, בכנות, בכל לבי (אל תדאגי, אני לא מהאיזור שלך ואני שונאת רפלקסולוגיה), להסתכל פנימה, עמוק אל תוכך ולבדוק אם משהו לא פגום בהתייחסות הטיפולית שלך. הקייס לטיפול הוא לא את, אלא המטופל/ת. דומה שהתהפכו קצת היוצרות. תודה, סליחה ובהצלחה.

eta22

New member
תשובה

למרות תשובתך העויינת אענה לך.. הסטאג' מתבצע בכיתה בנוכחות המורה לכן יש צורך בניידות. וכשאני כותבת שאני מעוניינת באישה זה בגלל שאני מטפלת בנשים בלבד מסיבות אישיות שלי, ונהפוך הוא זה לא פוגם בהתייחסות הטיפולית שלי ובגלל שאני מסתכלת פנימה אני יודעת מה נכון לי ומה לא. וחבל מאוד שאת לא מהאיזור ולא אוהבת רפלקסולוגיה, זה היה יכול להיות מעניין. בברכה.

m י כ ל

New member
ממש חבל, כי יש בחור מהאיזור

אף פעם לא ניסה רפלקסולוגיה והיה מאוד שמח לנסות. ונייד. מפלים אותנו על כל צעד ושעל - רשויות המדינה, מקומות תעסוקה, וגם סתם אנשים אטומים. אבל אפליה על רקע מין החולה?! זה היבט חדש ומרענן. אכן מעניין.

ל m י כ ל

mיכל, למה את כל כך כועסת עליה? אולי היא דתיה? ואולי אחת שפוחדת מגברים או שיש לה משהו לא פתור איתם? ואולי, ואולי ואולי.... אל תמהרי לשפוט.

m י כ ל

New member
מי שמקדיש את חייו לטיפול בחולים

אסור לו להיות כבול במערכת ערכים שמבדילה בין חולה לחולה. נכון שהמטפלת הנכבדה היא רק סטאג'רית לרפלקסולוגיה, ולא רופאה, אבל ממישהו שמציע טיפול, אני מצפה לנאמנות לשבועת היפוקרטס, וגם לנאמנות למסורת היהודית ברפואה. לא מקרה הוא שבבתי החולים שלנו מטופלים חולים בני כל הדתות, המינים (גם שם יש צוות רפואי שחלקו דתי), הצבעים והעמים ופלשתינאים (גם כאלה שניסו לבצע פיגועים!) זוכים לטיפול האיכותי ביותר שאנחנו יכולים להציע. בסתר, מגניבים לכאן ילדים חולים מארצות מוסלמיות פנאטיות, על מנת להציל את חייהם. שום טיעון לא משכנע אותי: בבואך לטפל בחולה, לא משנה מאיזה מין הוא, ואת הסוגיות הבלתי פתורות יש להשאיר בצד, או לפתור במהירות. רק אז לטיפול יש ערך ולמטפל עמוד שדרה מוסרי וערכי. כל טיעון אחר הוא רופף, וכנראה הולם את רמת ההכשרה והסטאג' שהמטפלת הזו עברה. קורס רפלקסולוגיה במתנ"ס לנשים משועממות, או למורות בשנת שבתון, לא עונה לסטנדרטים האישיים שלי בנוגע למטפל, אלטרנטיבי או אחר. והבחור, אגב, נפגע מאוד כשסיפרתי לו שבגלל מינו לא יוכל לקבל טיפול. אין לו הרבה כסף, והוא חיפש קצת תקווה. ניחמתי אותו בטלפון (אין לו כרגע מחשב) ואמרתי לו בדיוק מה שכתבתי כאן. שמי שמפלה בין חולים, בגלל כל מיני סיבות לא רלוונטיות כמו מין, מוצא או השד-יודע-מה, הוא לא ממש דמות המטפל האידאלית. ובזה אני סיימתי את הדיון הדי טרחני בענין הזה.

eta22

New member
תודה על ההענות

הלימודים מתקיימים באזור חדרה כך שיהיה לך מאוד קשה להגיע, אבל בכל זאת תודה.

למעלה