סטאז' במשפטים - נספר לצורך הגירה מקצועית?

mosheTheOnly

New member
סטאז' במשפטים - נספר לצורך הגירה מקצועית?

שלום, הייתי רוצה לדעת האם סטאז' במשפטים במשרד עו"ד נחשב כשנת ניסיון לצורך הגירה מקצועית. הבנתי שאני לא יכול לרשום תפקיד עו"ד כי בעצם עדיין לא הייתי עו"ד. יחד עם זאת, ראיתי שיש מקצוע "Paralegal" שבתרגום "שוליית עורך דין", האם ניתן להשתמש בזה? (אין כזה משמ מקצוע בארץ אם כי התיאור מתאים לסטאז'ר).הלינק לתיאור נמצא למטה. הדבר היחידי שמפריע לי זה הדרישות: Legal assistants and paralegals in law firms require a bachelor's degree in law or a college diploma in a legal assistant or law clerk program or In-house training from a law firm or other legal establishment. כשהתחלתי להיות סטאז'ר עוד לא קיבלתי את התואר כי היו חסרים לי שני קורסים וע"פ לשכת עורכי הדין בארץ אפשר היה להתחיל אז את הסטאז', האם זה תקף כשנה מלאה? אולי בעצם החלופה בסעיף מתאימה עקב כך שהיה לי עו"ד "מאמן" כך שבעצם עברתי מן הכשרה פנימית. ועוד משהו..מדובר ב-law office ולא law firm כי בארץ משרדי עורכי הדין לא מאוגדים כחברה בע"מ. אני מניח שזה לא אמור להפריע, לא? http://www23.hrdc-drhc.gc.ca/2001/e/groups/4211.shtml

אף אחד לא בודק בציציות של העיניין

כיוון שאפילו אימון עצמי בלי BA תופס. כל מה שאתה צריך הוא מכתב באנגלית על נייר מכתבים של הפירמה שמאשר שעבדת כסטאז'ר או כעודר משפטי, אתה מכניס את ה NOC שמצאת שהוא תקין, ומכניס במכתב לגבי המטלות כמה מהמטלת שמופיעות שם ב NOC . לא לשכוח לציין תאריכים כפי שמופיעים ב דו"ח הביטוח הלאומי, ורצוי שיופיע השכר במכתב. אם לא אפשר לצרף טופס 106.

תלתל11

New member
אתה יכול להשתמש בקוד של עורכי דין (4112)

כתוב שם בפירוש - Articling students are included in this group. וזה בדיוק התרגום של "סטאז'ר" במשפטים. גם ברפואה, שנים שנעשו כסטאז'ר/מתמחה מדווחות תחת הקוד של רופא מומחה.

למעלה