סטאז'

סטאז'

לכל מי שעשה את הסטאז' בקול דרך האינטרנט, אשמח לשמוע קצת פרטים על העבודה...

הנה כמה שאלות

מה בדיוק צריך לעשות? האם זה רק דרך האינטרנט? איך מקבלים את האישור לסטאז'? איך צוברים שעות?

Idishabu

New member
אז ככה:

1. עיקר העבודה זה מענה על שאלות גולשים אבל לא רק - יש דברים נוספים שאפשר לעשות שם, כדי לדעת מה עוד יש את צריכה לדבר איתם. 2. ככל שידוע לי זה רק דרך האינטרנט, את מקבלת את השאלות לאימייל ומתחברת לאתר שלהם כדי לשלוח את התשובות 3. אני עוד לא יודעת איך מקבלים את האישור כי אני עוד בתהליך, אבל אני יודעת שהסטאז' אצלם מוכר במחלקה כך שלא צריכה להיות בעיה. 4. למעשה את רושמת לעצמך את השעות שאת מקדישה לעבודה באתר, והם סומכים עליך, יש להם הרבה נסיון עם סטודנטים כך שהם יודעים כמה זמן לוקח לענות על שאלות וכו'. תכנסי לאתר שלהם יש שם אימייל לשלוח קו"ח והם כבר יצרו איתך קשר ויסבירו לך הכל.

MOSESUS

New member
סליחה שאני מתערב...

כמה זמן, בתכל'ס זה דורש בשבוע?

Idishabu

New member
הממממ...

לגבי כמות הזמן - זה מאוד גמיש למעשה כמה זמן שאתה רוצה, כמובן שזה תלוי גם במסות העבודה שיש...כמות השאלות שנשלחות ופרוייקטים אחרים שיש לגבי נושא השאלות - את יכולה להיכנס לאתר ויש שם שאלות ותשובות לדוגמא בעקרון יש שני סוגים עקריים: תלמידים וסטודנטים שצריכים חומר בנושא לימודים, ואנשים שיש להם בעיה מסוימת כמו רפואית, משפטית, אזרחית וכו' והם צריכים עצת מומחה. לגבי השאלה על היונים אז יש כמה מומחים בכל מיני תחומים שאולי יכולים לענות על זה ואפשר גם לחפש מידע או עצות באינטרנט (לא בדקתי) אבל אני מאמינה שאפשר למצוא משהו.

shahare3

New member
באיזה כלים אני נעזר?

אם לדוגמא אני רוצה לדעת איך לסלק יונים מהמרפסת שלא רוצות לזוז - כל הזמן חוזרות - באיזה כלים את היית נעזרת כדי למצוא את המידע?

למעלה