סטאנדאפ בסופ"ש- 12-14/1/2006.

Forever NemeSh

New member
סטאנדאפ בסופ"ש- 12-14/1/2006.../images/Emo47.gif

יום חמישי- 12/1/2006: צוותא קומדי בר- 21:30 "פעמיים חיים" - מופע סטנדאפ חדש עם חיים אלמקיס וחיים אוסדון 23:00 "קומפוט של צחוק" – שעתיים של צחוק שעוברות כל גבול עם אומני הבית יום שישי 13/1/2006: הופעות בת"א- צוותא קומדי בר- 22:30 אורי חזקיה, צוותא - לתרבות מתקדמת 00:45 שחר חסון- צוותא 3 00:45 החבר'ה הטובים עם אדם שרון יוסי טרבלוס אמירם טובים וירון ברלד- צוותא 2 24:45 רוני ששון במופע סטנדאפ מארח חברים בית ציוני אמריקה- 22:30- רשף לוי משחק באש- בית ציוני אמריקה- אולם גרינוולד 24:45- אבי נוסבאום וארז קליימן בית ציוני אמריקה - אולם גולדשטיין 24:30- שגיב פרידמן וארז שלם, בית ציוני אמריקה - אולם גרינוולד 22:30- נדב אבוקסיס - "זה הקול ", בית ציוני אמריקה - אולם גרינוולד הופעות באיזור הדרום- 22:30, רמי ורד במופע סטנד אפ באר-שבע, קונסרבטוריון הופעות באיזור המרכז- 22:30 שלישיית פרוזק, חולון, תיאטרון חולון (אולם קטן) 22:30 שחר חסון מופת ראשון לציון 22:00, עדי אשכנזי בסטנד אפ, הוד השרון , בימטרון (מופ''ת) מוצ"ש 14/1/2006: 21:00, החבר'ה הטובים עם שחר חסון יוסי טרבלוס אדם שרון אמירם טובים וירון ברלד- צוותא 23:00, "הפרה המשוגעת" – המופע המרכזי – יורדים על השבוע עם אומני הבית- צוותא 21:30, רשף לוי משחק באש- הרצליה , (אודיטוריום בית חיל האוויר) 21:30 נדב אבוקסיס-"זה הקול " מופע סטנד אפ יבנה, מתנ"ס נאות שז"ר עדכונים נוספים בהמשך...

אממממ חשוב ביותר

מה מחרי כרטסים פחות או יותר ??? המלצו לי בטירוף על הופעה של שחר חסון ולא ראיתי הופעה מלאה שלו אז אשמח לפרטים אפילו במסר ואם לאאמרתי קודם אז בננה

Forever NemeSh

New member
מחיר כרטיס הופעה של שחר...

המחירים נעים סביב 70-80 שקלים.. שווה לצלצל לצוותא ולברר לגבי מחירים גם
לחיילים יש הנחות, לחברי מועדון ו... נראה לי זהו

FreestyleBoy

New member
נכון..שילמנו 70

דרך אגב בשישי ב10 וחצי בלילה הוא מופיע במופת בראשון לציון עם להקת הפליז..

לא יודעת ממש פרטים ../images/Emo10.gif

כל כך רציתי ללכת שאנשים איכזבו והחליטו שלא בא להם אז כבר לא ביררתי.... אבל אני מאמינה שזה יהיה כמו פעם קודמת אומרים לבוא ב10 וחצי וזה מתחיל ב12
מחירים? לפי מה שהבנתי שמי שמזמין מראש זה 40 ומי שמזמין במקום זה 50... לא בטוחה זה דברים שאמרו לי לא ביררתי בעצמי.. אם אתה הולך תהנה ואל תשכח לבוא לספר חוויות

תדברי עם המקורות שלנו

לא עם גברת כחולה. ומה איתך גברת כוכבת יום טוב הבא?

האם המקורות שלכם הם יואב גרוס?

אני בסדר...מתי רואים אתכן עם חולצות מנצור בצותא?

אני צריכה להזמין?

למה זה מועדון של אבא שלי? (סיוון תחסכי לנו את הערות האלה בבקשה)
תבואו... ששחר יזמין אתכן

למעלה