סטארגייט סג-1

erez2100

New member
סטארגייט סג-1

מישהו יודע אם הסדרה המופלאה הזאת תהיה מתי שהוא בשידור חוזר מהעונה ה1?

on drugs orange

New member
אולי

אחרי שתיגמר העונה הנוכחית (והעונה שאחריה).. נכון היה נחמד אם לערוץ 1 היה אתר שנותן אינפורמציה? בכל מקרה אם שואלים אותי העונות הראשונות הרבה יותר טובות מהעונות האחרונות..

erez2100

New member
אני מקווה

שחינוכית 23 תשדר את הסדרה מהעונה הראשונה יום יום

uvnatan

New member
מקובל עלי שהעונות הראשונות הרבה

יותר טובות מהאחרונה למרות שגם בעונה זו יש הברקות מדי פעם למשל הפרק של היום שהיה פרק מעולה

on drugs orange

New member
לא הייתי קורא לו מעולה

אבל בהחלט הוא היה איכותי במידה מסוימת. אהבתי את הקטע שאוניל שואל את הקרטר אם היא באמת רוצה להיות ליד השער בזמן שהם מנסים להחזיר את טיאלק ואז היא אומרת לו שזה לא משנה כי אם זה יתפוצץ כל הבסיס ילך פייפן..זה היה נחמד :)

ושכחת את האיש צוות\ הטכנאי

שחשב שמדברים אליו ורצה לצאת ואוניל ענה לו "לא דיברתי אליך!" יענו בי בי

uvnatan

New member
מה לפי דעתכם יעלה בגורל הגואולד

שנמצא בידי הקולונל (Q ממסע בין כוכבים) והאם הקולנל יצליח להשיג לו hand divise

alond

New member
ובכן, ברור ש-

יסגירו אותו ל-SGC שם יסגירו אותו לטוקרה והם יוציאו ממנו את סודות הגואולד ואז יוציאו אותו מהגוף של הפונקאי ויהרגו אותו. אין שום סיכוי שיקרה אחרת וכל מי שאומר אחרת שקרן!!! ~השמוק האדום~

LOL

מצד שני, אם הקולונל ימכור אותו לרוסים, שייתנו לו hand device, שיהפוך אותו לחצי אל והוא יזניק את כל מערך הטילים הבליסטי של ברית המועצות רגע לפני שהוא בורח דרך השער שלהם, אז לא נצטרך לדאוג לגבי שקרנים יותר...

שכחת משהו

האמריקנים עכשיו משתפים את הרוסים בכל כך שהם לא ממש צריכים את הגואולד המסכן האמריקנים מביאים להם נאקוודה ייפיייייייי

בכל? לא נראה לי

הסכימו לתת להם כור. לא חושב ששני הצדדים מצפים באמת שיעמדו בכל ההסכמים. בכל מקרה הגואולד יודע יותר מכל הידע המצוי בידי מישהו בטאורי.

למעלה